Το Μπαούλο της Γιαγιάς: Vintage κοσμήματα και αντικείμενα

Στο κατάστημα “Το μπαούλο της γιαγιάς” θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από κοσμήματα μοναδικά, από κάθε γωνιά της γης, με ξεχωριστά σχέδια, σε Boho, έθνικ και vintage τόνους, ειδικά επιλεγμένα για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ!

Μέσα στη συλλογή τους μπορείτε να βρείτε boho κοσμήματα, εθνικ κοσμήματα, τούρκικα κοσμήματα, αντίκες κοσμήματα και γενικά παλιά κοσμήματα που πλέον δεν υπάρχουν.

Φορέστε κοσμήματα της επιλογής σας και αναδείξτε τη μοναδικότητα που κρύβει η προσωπικότητα σας. Σας περιμένουν πολλά χρώματα και σχέδια να τα συνδυάσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μοναδικά δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και άλλα γυναικεία αξεσουάρ καθώς και είδη σπιτιού, θα τα βρείτε όλα στο vintage-kosmima.gr!

ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Ηλεκτρονικό κατάστημα
vintage-kosmima.gr
Email: info@vintage-kosmima.gr
Τηλ.: 6944 621 947
Facebook: Το μπαούλο της γιαγιάς vintage Κόσμημα

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.