Δημιουργικά σεμινάρια ανανέωσης της κουζίνας μας με υφάσματα από την ΙΚΕΑ

Ναι, καλά κατάλαβες! Η συνεργασία του Ftiaxto.gr με τα καταστήματα ΙΚΕΑ συνεχίζεται και για τον μήνα Μάιο! Αυτή τη φορά ανανεώνουμε την κουζίνα μας με υφάσματα ΙΚΕΑ! Μάθε περισσότερα!

Η ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με το ftiaxto.gr, δίνει την ευκαιρία στα μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ FAMILY να ανανεώσουν την κουζίνα τους, χρησιμοποιώντας προϊόντα και υφάσματα ΙΚΕΑ.

Σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, κατά τη διάρκεια του Μαΐου, τα μέλη του προγράμματος IKEA Family, θα ανακαλύψουν με τη βοήθεια των εκπροσώπων του ftiaxto.gr, που εξειδικεύεται στις χειροποίητες κατασκευές, τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν τα υφάσματα ΙΚΕΑ για να ανανεώσουν την κουζίνα τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν οι ίδιοι τα αντικείμενα που θα δημιουργήσουν, για να διακοσμήσουν με αυτά τη δική τους κουζίνα!

Όσοι ενδιαφέρονται για το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο www.IKEA.gr/family, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν.

ikea-all-tall

Όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να εγγραφούν τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ FAMILY, για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

Ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων:

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο: Πέμπτη 12/05 & Τρίτη 17/05 στις 18.00-19.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός: Πέμπτη 19/05 & Παρασκευή 20/05 στις 18.00-19.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 13/05 στις 17.00-18.30 & 18.45 – 20.15

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα: Σάββατο 14/05 στις 12.00 – 13.30 & 17.00 – 18.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία: Σάββατο 21/05 στις 12.30-14.00 & 17.00-18.30

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο www.IKEA.gr/family

Θα χαρούμε να σε δούμε εκεί!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

3 σχόλια στο άρθρο “Δημιουργικά σεμινάρια ανανέωσης της κουζίνας μας με υφάσματα από την ΙΚΕΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *