Βραχιόλια δερματίνης με μεταφορά εικόνας

Μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει να κάνουμε μεταφορά εικόνας σε τσάντα και σε κουτί παπουτσιών, σε δερματίνη άραγε πως βγαίνει;

leather-phototransfer-1

Θα χρειαστείς το σχέδιο/φωτογραφία που θέλεις να μεταφέρεις εκτυπωμένο από lazer εκτυπωτή – αυτό μπορείς να το κάνεις σε όλα τα τοπικά φωτοτυπάδικα. Θα χρειαστείς επίσης δερματίνη και Powerprint.

leather-phototransfer-2

Αφού μετρήσεις τον καρπό σου, κόψε ένα κομμάτι δερματίνης και πέρασέ το με powerprint. Κόψε το σχέδιο που θα μεταφέρεις και πέρασέ το και αυτό με powerprint. Τοποθέτησε το σχέδιο πάνω στην δερματίνη, στρώσε το καλά ώστε να μην έχει φυσαλίδες αέρα και άστο να στεγνώσει για μια μέρα (αν βιάζεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ).

leather-phototransfer-3

Όταν στεγνώσει, βρέξε το χαρτί και άρχισε να το τρίβεις ώστε να απομακρυνθεί από την δερματίνη. Πρόσεχε, να το τρίβεις μαλακά για να μην αφαιρέσεις και το χρώμα της εκτύπωσης.

leather-phototransfer-4

Κάποια στιγμή θα νομίσεις ότι έβγαλες όλο το χαρτί αλλά όταν θα στεγνώσει θα δεις ότι έχει πολύ ακόμη (βλέπε αριστερή φωτό). Πέρασέ το με βερνίκι Easy Coat που παραμένει μαλακό όταν στεγνώσει και θα έχεις το αποτέλεσμα στα δεξιά χωρίς το έξτρα τρίψιμο!

leather-phototransfer-6

Όταν στεγνώσει το βερνίκι, τοποθέτησε κουμπώματα και φόρεσε τα καινούργια σου βραχιόλια!

leather-phototransfer-7

Και τώρα που ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις μεταφορά εικόνας και σε δέρμα/δερματίνη μήπως να το δοκιμάσεις σε κάποιο ρούχο; Φωτογραφία από έργο της Μαριάννας Κοντοέ.

Τοποθέτηση Προϊόντων

powertex-logo

Φτιάξτο
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *