Πίνακας ανακοινώσεων από σουπλά

Σήμερα ανανεώνουμε το γραφείο και φτιάχνουμε όμορφους πίνακες ανακοινώσεων με τα σουπλά από φελλό του IKEA.


Υλικά που θα χρειαστείς:

fellos-ikea-1

Τοποθετείς τη βάση για κατσαρόλα επάνω στο ύφασμα που έχεις επιλέξει και κόβεις έναν κύκλο τουλάχιστον 2 δάχτυλα μεγαλύτερο από τον φελλό. Με το ψαλίδι σου κάνεις προσεκτικά γύρω γύρω ψαλιδιές σε απόσταση περίπου 2 εκ. η μια από την άλλη. Στη συνέχεια γυρνάς ένα ένα κομμάτι προς τα μέσα και το κολλάς στην πίσω πλευρά του φελλού με το πιστόλι σιλικόνης. Προσοχή μην κάψεις τα δάχτυλά σου!

fellos-ikea-2

Κόβεις ένα δεύτερο κομμάτι ύφασμα στρογγυλό, πάλι μεγαλύτερο από τον φελλό σου και το διπλώνεις περίπου στη μέση για να φτιάξεις με αυτό την τσέπη. Κόβεις το ύφασμα που περισσεύει και στριφώνεις την άκρη με λίγη θερμοκολλητική ταινία και σίδερο.

fellos-ikea-3

Τοποθετείς το δεύτερο ύφασμα εκεί που θέλεις να είναι η τσέπη και κάνεις πάλι ψαλιδιές γύρω γύρω. Γυρίζεις τα κομμάτια υφάσματος και τα κολλάς με τον ίδιο τρόπο με πριν στην πίσω πλευρά του φελλού.

fellos-ikea-4

Εάν θέλεις να καλύψεις και την πίσω πλευρά του πίνακα ανακοινώσεών σου μπορείς να κόψεις ένα στρογγυλό κομμάτι ύφασμα στο ίδιο μέγεθος με πριν, να κάνεις τις ψαλιδιές και να διπλώσεις τα υφάσματα κολλώντας τα επάνω στο ίδιο το ύφασμα. Τέλος, κολλάς τον λίγο μικρότερο από τον φελλό κύκλο που έφτιαξες στην πλάτη του φελλού για να καλύψεις τα δύο προηγούμενα υφάσματα.

fellos-ikea-6

Προαιρετικά μπορείς να κολλήσεις στην πίσω πλευρά και μια θηλιά από ένα μικρό κομμάτι σπάγγου, για να μπορείς να κρεμάσεις τον πίνακα ανακοινώσεων στον τοίχο σου.

Χρησιμοποίησέ τον για να διακοσμήσεις το γραφείο, την είσοδο ή την κουζίνα του σπιτιού σου και καρφίτσωσε εκεί τα πράγματα που θέλεις να θυμάσαι!

Το project αυτό ήταν μέρος των σεμιναρίων Ανανέωσης Σπιτιού με Υφάσματα που πραγματοποίησε το ftiaxto.gr σε όλα τα καταστήματα IKEA Ελλάδος τον Μάρτιο 2016.

Φτιάξτο
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

2 σχόλια στο άρθρο “Πίνακας ανακοινώσεων από σουπλά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *