Δερμάτινα σκουλαρίκια με τρίγωνα

Όσο σφίγγουν οι ζέστες τόσο μεγαλώνει και η ανάγκη μας για εύκολα και γρήγορα project για να κρατιόμαστε σε χειροτεχνική φόρμα! Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα βρήκαμε στο hellonatural.co αυτά τα πολύ όμορφα και γλυκούλια δερμάτινα σκουλαρίκια που μπορείς να φτιάξεις κυριολεκτικά λίγο πριν βγεις από το σπίτι σου για την νυχτερινή σου βόλτα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτά τα δερμάτινα σκουλαρίκια είναι:

– Μερικά κομμάτια δέρμα
– Χρώματα κατάλληλα για δέρμα (διάλεξε ανοιχτές ή χρυσές αποχρώσεις πολύ είναι της μοδός)
– Πινέλο
– Κοπίδι
– Κόλλα για να κολλήσεις δέρμα με δέρμα (βενζινόκολλα)
– Χαρακάκι και μολύβι
– Εργαλείο για τρύπες
– Κρικάκια και κουμπώματα για σκουλαρίκια

Πρώτα από όλα γυρνάς το δέρμα σου ανάποδα και σχεδιάζεις με τον χάρακα και το μολύβι σου 6 τρίγωνα κατά προτίμηση ισόπλευρα με διάσταση περίπου 2.5 εκ. Εννοείται οτι μπορείς να τα κάνεις ό,τι μέγεθος θέλεις και επίσης εννοείται οτι μπορείς να τα κάνεις πιο μακριά, πιο κοντά ή ότι σου αρέσει τελοσπάντων…

δερμάτινα σκουλαρίκια
Αφού σχεδιάσεις κόβεις με το κοπίδι προσεκτικά και ξεκινάς με το βάψιμο. Πολύ σημαντικό να έχουν στεγνώσει καλά τα χρώματα σου πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Το δέρμα σου μπορεί να χρειαστεί περισσότερα από ένα χέρι. Να είσαι προετοιμασμένος!

Στη συνέχεια κολλάς τα τρίγωνα μεταξύ τους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του άρθρου στο hellonatural.co. Κάνεις λίγο υπομονή να στεγνώσουν καλά.

Το τελευταίο βήμα για τα δερμάτινα σκουλαρίκια είναι να κάνεις μια μικρή τρύπα στην επάνω πλευρά του τριγώνου για να περάσεις από εκεί ένα μικρό κρικάκι και το κούμπωμα για το σκουλαρίκι!

Τατάν!

Έτοιμα τα καινούργια σου δερμάτινα σκουλαρίκια στο λεπτό… ε μην μου πεις οτι κουράστηκες…

Και εάν σου αρέσει αυτό το στιλ, τότε προτείνουμε να φτιάξεις και τα Δερμάτινα Σκουλαρίκια σε σχήμα φτερό!

Save

Save

Save

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *