6+1 ιδέες για χειροποίητα παιχνίδια

handmade_toys_introΕίναι γεγονός οτι τα σημερινά παιδιά ζουν μέσα σε μια πληθώρα παιχνδιών. Εάν έχεις δικά σου παιδιά θα έχεις παρατηρήσει οτι τελικά, όσα λεφτά και να έχεις ξοδέψει σε ένα παιχνίδι, το πιτσιρίκι σου μπορεί να παίζει περισσότερη ώρα με το κουτί του. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε αυτά τα 6+1 χειροποίητα παιχνίδια που μπορείς να φτιάξεις για τα παιδιά σου και να ευχαριστηθείτε όλοι όσο δεν φαντάζεσαι!

Το βλέπω και από τη δική μου κόρη… Συχνά τα αγοραστά παιχνίδια μένουν στην άκρη, ενώ έχει τόσο πολύ ευχαριστηθεί ό,τι της έχει φτιάξει η νονά της κι εγώ… Αξίζει πραγματικά τον χρόνο σου να δοκιμάσεις κάποιο χειροποίητο παιχνίδι. Θα δώσεις μεγάλη χαρά στο πιτσιρίκι σου. Και επιπλέον, μπορείς να το εμπλέξεις στη διαδικασία και να το φτιάξετε παρέα. Τότε θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία!

handmade_toys1
Κουκλόσπιτο βαλιτσάκι

handmade_toys2
Υφασμάτινη σκηνή
handmade_toys3
Κρεββατάκι φορητό για κούκλα
handmade_toys4
Κουζίνα από έπιπλο τηλεόρασης
handmade_toys5
Τραπεζομάντηλο σπιτάκι

handmade_toys6
Πόλη χαλάκι

handmade_toys_main
Πίστα τραπέζι για τα αυτοκινητάκια

Σε πείσαμε;

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *