Ιδέες για στολίδια από πλαστικές χάντρες

Προφανώς οι χάντρες που λιώνουν μόνες του είναι της μοδός, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως όποιο site του εξωτερικού παρακολουθώ αυτές τις ημέρες έχει τουλάχιστον από ένα άρθρο για να φτιάξεις με τα πιτσιρίκια σου στολίδια με χάντρες που λιώνουν. Εμείς τις είχαμε δοκιμάσει το πάλαι ποτέ (εδώ) και προφανώς ήρθε η ώρα να τις ξαναβγάλουμε από το κουτί τους! Θα τις βρεις σε βιβλιοπωλεία και παιχνιδάδικα!

Τις χάντρες αυτές μπορείς να τις αναζητήσεις και online σαν hama beads ή perler beads και εάν δεις οτι το χριστουγεννιάτικο σου πάει καλά, τότε μπορείς να αναζητήσεις και άλλα σχέδια για να δοκιμαστείς.

Χαρακτηριστικό τους οτι τις τοποθετείς επάνω στην βάση τους (συνήθως πωλείται και μαζί και θα βρεις έτοιμα και διάφορα σχέδια) και μετά τις σκεπάζεις με λίγο χαρτί ψησίματος καιτις σιδερώνεις για να λιώσουν και να γίνουν ένα.

Μπορείς να τις βάλεις και στο φούρνο εάν θέλεις… Εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω σχέδια για τις γιορτές. Είναι τέλεια ιδέα για στολίδια για το δέντρο, αλλά και για στολίδια στο αμπαλάζ σου.

perler04

Κουκουβάγια Αη Βασίλης
perler02
Τρισδιάστατο δεντράκι
perler06

Μεγάλος Άγιος Βασίλης

perler-beads-stolidi

Πλαστικές χάντρες σε κουπατ μπισκότων

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *