Εργαλεία χειροτεχνίας από το Crafts and Paper

Brother_Scan_N_Cut_introTo ηλεκτρονικό κατάστημα Crafts and Paper <www.craftsandpaper.gr> είναι ένα από τα πληρέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα με περισσότερα από 12.500 είδη χειροτεχνίας online και σας παρουσιάζει την συλλογή του με τα εργαλεία χειροτεχνίας. Δείτε τα πρωτοποριακά εργαλεία χειροτεχνίας που μας προτείνει η ομάδα του Crafts and Paper!

Στο κατάστημα www.craftsandpaper.gr θα βρείτε μεταξύ άλλων:

1. Brother Scan n’cut

Brother_Scan_N_Cut_
Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με άλλο μηχάνημα πέραν αυτού. Το Scan n’cut της Brother είναι το κορυφαίο μηχάνημα αυτή τη στιγμή (στο είδος του) με δύο εκδόσεις το CM600 και το CM840.  Οι διαφορές τους είναι στα σχέδια που έχουν προεγκατεστημένα μέσα στην μνήμη τους και στον εξοπλισμό που περιέχει η συσκευασία. Εμείς θα σας μιλήσουμε για το CM840.

Ας αρχίσουμε λοιπόν. Με το Scan n’cut δεν χρειάζεται να έχουμε υπολογιστή, απλώς το βάζουμε στο ρεύμα και δουλεύει. Έχει οθόνη αφής όπου από εκεί μπορούμε να προγραμματίσουμε ότι θέλουμε να κόψει αλλάζοντας το μέγεθος, την θέση, περιστρέφοντας το κτλ. Σαν μηχάνημα έχει 840 διαφορετικά σχέδια στην μνήμη του (μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 4 διαφορετικές γραμματοσειρές, αρκετά σχέδια για patchwork, λέξεις όπως ‘love’ κτλ. με περίεργους τρόπους γραφής καθώς και διάφορα σχέδια όπως καρδιές, λουλούδια κτλ.). Από εκεί και πέρα με ένα usb μπορούμε να του μεταφέρουμε ότι σχέδια θέλουμε εμείς από τον υπολογιστή. Το καλύτερο όμως είναι ότι το μηχάνημα είναι και scanner και έτσι αν τα καταφέρνουμε στο σχέδιο ή έχουμε μία σφραγίδα με ένα σχέδιο που θέλουμε να κόψουμε μπορούμε εύκολα και απλά να το περάσουμε στην μνήμη του μηχανήματος μέσω του scanner του. Επίσης το Scanner βοηθάει στο ότι εάν έχουμε ένα ύφασμα π.χ. με ένα λουλούδι πάνω και θέλουμε να κόψουμε το συγκεκριμένο κομμάτι απλώς κάνουμε scan το ύφασμα και μέσω της οθόνης αφής του δείχνουμε πού και τι να κόψει.

Τι κόβει τώρα το Scan n’cut? Το Scan n’cut κόβει χαρτί και χαρτόνι έως 450gr., ύφασμα, τσόχα 1mm, λεπτό τζιν και λεπτή φλοίδα ξύλου. Η μέγιστη επιφάνεια κοπής είναι 30Χ60 οπότε μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλα σχέδια.

Μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας βίντεο με τις λειτουργίες του καθώς και όλα τα εξαρτήματα/ανταλλακτικά για το Scan n’cut.

2.    Artemio Happy cut

artemio_happy_cutTo No1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη είναι το Happy cut. Αυτό που κάνει την διαφορά και το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ότι δέχεται χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, λεπτό αλουμίνιο και τσόχα έως 2mm σε μέγεθος Α4 (20Χ30). Έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα αντικείμενα καθώς επίσης και να έχουμε λιγότερη φύρα και πέταμα πρώτης ύλης. Το Happy cut όπως και τα περισσότερα μηχανήματα που ακολουθούν κόβουν και κάνουν ανάγλυφο (με συγκεκριμένες μήτρες σε χαρτόνι και αλουμίνιο μόνο) χρησιμοποιώντας δύο πλάκες που περνάνε μέσα από το μηχάνημα και με την πίεση που δημιουργούν οι κύλινδροι του μηχανήματος κόβουν τα υλικά.

Μπορείτε να δείτε βίντεο αλλά και μήτρες με διάφορα σχέδια στην σελίδα μας.

3.    Sizzix Big shot

sizixxΤο Νο1 σε πωλήσεις στην Αμερική και Αγγλία. Το Big shot από τα πρώτα μηχανήματα τέτοιου στυλ, είναι και αυτό στην συλλογή μας. Το μόνο μειονέκτημα του big shot είναι το μέγεθος του υλικού που δέχεται καθώς είναι 15Χ21 και έτσι έχουμε μεγαλύτερη φύρα στα υλικά μας όπως και το ότι χρησιμοποιεί κυρίως δικά του σχέδια (σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο κόστος μήτρας) και έτσι δύσκολα μπορούμε να βρούμε universal στην αγορά. Παρόλα αυτά είναι και αυτό ένα πολύ καλό και αξιόπιστο μηχάνημα με ίδια λειτουργία όπως και το Happy cut που μπορείτε να το βρείτε και αυτό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

4.    Κοπίδια ‘ρόδας’

PR-VADC212
Γι’ αυτούς τώρα που θέλουν να κόβουν μόνο ευθείες, ζιγκ-ζαγκ κτλ. ή να κάνουν πύγμανση υπάρχουν 4 διαφορετικά μηχανήματα για να επιλέξετε εσείς όποιο σας ταιριάζει καλύτερα. Οι διαφορές τους είναι στο μέγεθος τις επιφάνειας τους καθώς επίσης και διαφορετικές εταιρίες.
cuttersΜπορείτε να τα βρείτε και αυτά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαζί με διάφορα άλλα εργαλεία χειροτεχνίας εδώ.

Καλές αγορές

Crafts and Paper

Eshop: www.craftsandpaper.gr
Facebook page: www.facebook.com/craftsandpaper
Facebook group: www.facebook.com/groups/craftsandpaper
e-mail: info@craftsandpaper.gr

Υλικά και εργαλεία
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *