Κλημεντίνες σε Σιρόπι από Τζίντζερ και Μπαχαρικά
Η παράδοση λέει πως την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Το ψαράκι υποτίθεται πως χωνεύεται εύκολα. Το σκορδάκι όμως δεν παλεύεται. Γι’ αυτό αποφασίσαμε για την συγκεκριμένη μέρα, της εθνικής μας επετείου, να παρουσιάσουμε ένα ελαφρύ και χωνευτικό επιδόρπιο. Άλλη μία υπέροχη, εύκολη και νηστίσιμη συνταγή από την Μάγδα και το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr.
Για δες. Είναι πολύ απλή. Φτιάχνεται με κλημεντίνες και είναι μια καλή ευκαιρία να τις αποχαιρετίσουμε κιόλας, αφού σε λίγο θα μας αφήσουν για να πάρουν την θέση τους τα φρούτα της άνοιξης.
Οι οδηγίες και τα υλικά είναι στα Ελληνικά.
Και του χρόνου!
γεια σας
κατι γινεται τον τελευταίο καιρό και στα περισσότερα άρθρα σας τα link δεν οδηγούν πουθενά 🙁