Πώς να γράψεις σε μακώ μπλουζάκι

tshirt_lettering_introΤώρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα χεράκια μας. Και δεν υπάρχει πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος από το να το κάνεις αυτό παρά σε ένα απλό μπλουζάκι μακώ. Εμείς βρήκαμε στο clonesnclowns.com έναν τρόπο για να γράφεις επάνω στα t-shirts σου όποιο μήνυμα θέλεις χωρίς να ανησυχείς για το αποτέλεσμα. Μάθε πως!

Είμαστε σίγουρες οτι όλο και κάποιες φορές θα έχεις επιχειρήσει να γράψεις το δικό σου μήνυμα επάνω σε ένα μακώ μπλουζάκι. Και εάν δεν έχεις το απόλυτα σταθερό χέρι ίσως το αποτέλεσμα να μην σε ικανοποίησε και απόλυτα, ειδικά εάν τα γράμματα δεν βγήκαν ακριβώς ίδια σε μέγεθος ή αν τα κενά μεταξύ τους τελικά ήταν όπως να’ ναι.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να χρησιμοποιήσεις τη γνωστή και αγαπημένη τεχνική της ξεπατικωσούρας που είδαμε στο clonesnclowns.com

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Μαρκαδόρους για ύφασμα
– Χρώματα για ύφασμα και πινέλο
– Εκτύπωση από τον υπολογιστή σου

Φρόντισε να κάνεις τη δουλειά αυτή σε ένα πολύ φωτεινό παράθυρο…

Πρώτα διάλεξε και αποφάσισε τι θέλεις να λέει επάνω στο μπλουζάκι σου. Στη συνέχεια βρες το ή γράψτο μόνη σου στον υπολογιστή σου και τύπωσέ το. Σιγουρέψου οτι χωράει στη μπλούζα σου και είναι τα γράμματα στο μέγεθος που τα θέλεις. Βάλε την εκτύπωση μέσα στο μπλουζάκι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του άρθρου στο clonesnclowns.com και ακούμπα επάνω σε ένα φωτεινό παράθυρο. Πάρε τον μαρκαδόρο σου και άρχισε να ξεπατικώνεις το περίγραμμα των γραμμάτων!

Όταν τελειώσεις μπορείς προαιρετικά να γεμίσεις και τα γράμματα με χρώμα για ύφασμα και το μπλουζάκι σου είναι έτοιμο!

Προσοχή μόνο να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες των κατασκευαστών από τους μαρκαδόρους και τα χρώματα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μην σου ξεβάψει το μπλουζάκι σου με το πρώτο πλύσιμο!

Καλή επιτυχία

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *