Απολογισμός Χειροτέχνικα 2013

xeirotexnika-logobuntingΑυτό ήταν… η 2η Χειροτέχνικα από το Ftiaxto.gr ανήκει πλέον στο παρελθόν! Αυτό το άρθρο είναι ο δικός μας απολογισμός για όσα ζήσαμε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιανουαρίου 2013 στον πολυχώρο The Hub όπου διοργανώθηκε η έκθεση Χειροτέχνικα 2013 και φυσικά ο δικός μας τρόπος να πούμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ! Και του χρόνου!

Για αρχή ας μιλήσουμε με αριθμούς:

Από τη Χειροτέχνικα 2013 και τις 2 ημέρες διεξαγωγής

– Πέρασαν περισσότεροι από 8.000 φίλοι της χειροτεχνίας ολων των ηλικιών, από μωρά σε καρότσια και παιδάκια μέχρι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες και γυναίκες.

– Μοιράστηκαν περισσότερα από 5.000 διαφημιστικά φυλλάδια από τον κάθε χορηγό και υποστηρικτή μας

– Σερβιρίστηκαν περισσότερα από 5.500 φλυτζάνια τσάι LIPTON, ψωμάκια FLORA και σοκολατένια μπισκότα

– Πραγματοποιήθηκαν 40 παρουσιάσεις τις οποίες παρακολούθησαν από το σπίτι τους μέσω livestreaming περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Ftiaxto.gr

Εμείς μπορεί λίγο να κουραστήκαμε από το τρέξιμο και την ορθοστασία της προετοιμασίας και της έκθεσης, αλλά για μια ακόμη φορά περάσαμε υπέροχα και πήραμε μπόλικη θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε ακάθεκτες!

Εάν θέλεις να πάρεις μια γεύση από όλα αυτά που συνέβησαν στο The Hub κατά τη διάρκεια της Χειροτέχνικα προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που θα ανέβουν πολύ σύντομα στο www.xeirotexnika.gr και φυσικά να παρακολουθήσεις και τα videos των παρουσιάσεων που θα ανέβουν επίσης στο www.xeirotexnika.gr!

Και για το τέλος αφήσαμε τις ευχαριστίες…

Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς αυτούς η Χειροτέχνικα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί και ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα, τον Παναγιώτη, την Ξένια, την Μαρία, την Κατερίνα, την Μαρία, τον Νίκο, την Φανή, τον Θέμη και την Μίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους, ο καθένας από το πόστο του!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη και τη Ναταλί από την DreamBox που ανέλαβαν την προώθηση της έκθεσης και τα πήγαν τόσο καλά που χρειάστηκε να παραπονεθούν οι επισκέπτες μας για μεγαλύτερο χώρο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του The Hub events για τη φιλοξενία και την πολύ καλή συνεργασία και ιδιαιτέρως τον Σπύρο, τον Χρήστο, τον Δημήτρη και τον Ντένις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν (οι περισσότεροι για 2η χρονιά) και συμμετείχαν στη Χειροτέχνικα 2013.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς επικοινωνίας μας που μας εμπιστεύτηκαν επίσης και ήταν πρόθυμοι να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στη γιορτή της χειροτεχνίας.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε στην έκθεση, σε όλους εσάς που παρακολουθήσατε την έκθεση, έστω και από μακριά και σε όλους εσάς που θέλατε να έρθετε, αλλά δεν τα καταφέρατε! Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, για την αγάπη σας, για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας… όλα αυτά μας κάνουν να θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Η επιτυχία της Χειροτέχνικα οφείλεται σε όλους εσάς και μόνο εσάς που μας στηρίζετε σε κάθε μας προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια!

Ευχαριστούμε πολύ όλους!

Και για να προλάβουμε τις ερωτήσεις σας… στόχος μας είναι η Χειροτέχνικα να γίνει θεσμός, να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ίσως και δύο φορές τον χρόνο, να μεγαλώσει και να διοργανώνεται σε γήπεδα και να συμμετέχουν σε αυτήν όλοι οι έμποροι που ασχολούνται με το χειροποίητο και φυσικά να πραγματοποιηθεί και σε πόλεις εκτός Αθηνών. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για αυτό!

Και του χρόνου!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Μας αρέσει Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Απολογισμός Χειροτέχνικα 2013”

  1. Η έκθεση ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη και ιδιαίτερα υποστηρικτική για εμάςτις αρχάριες και ανατροφοδοτική για τις “παλιές”. Ήρθα φέτος μόνο και πράγματι εντυπωσιάστηκα από την προσέλευση του κόσμου. Άρα, το πήρατε το μήνυμα των καιρών: σε περιόδους κρίσεις γινόμαστε ολοι πιο δημιουργικοί. Χίλια μπράβο, συνεχίστε! Οι χειρώνακτες σας χρειαζόμαστε!!!

  2. Εγώ λέω μία καλημέρα στα κορίτσια μας και στο μωρό στην κοιλίτσα!
    Νέο μέλος εδώ αλλά εγώ είμαι για face to face . Θα επικοινωνήσω να τα πούμε από κοντά κόρες !
    (χμ…έχω λέει ακόμα 4.805 χαρακτήρες…θα ξανάρθω και θα γράψω γράμμα, αλήθεια!)
    Φιλούρες στις μούρες.
    Χαρίκλεια
    Πειραιάς, Χανιά, Γκρέκα
    **Να πω ότι ήρθα στην έκθεση και έπαθα σοκ , τα ήθελα όλα και να τα πάρω και να τα μάθω αλλά επικράτησε η ψυχραιμία και έτσι πήρα όλες τις καρτες, όλες τις info για σεμινάρια και ακόμα από το μωράκι στην κοιλιά και τη Βάλια έναν μύλο πλεξίματος, τον οποίο χρησιμοποίησα με επιτυχία στην τρίτη απόπειρα, αλλά μου φυγε πόντος, ξήλωσα και από τότε … τζίφος η δουλειά !!!

  3. Παιδια μπραβο σας,δεν μπορεσα δυστυχώς να ερθω. Να προτεινω κατι ακομα? Πιστευω οτι οι δυο μερες ειναι λίγες για να προλαβει καποιος να ερθει. Εσεις ξερετε βεβαια τι σημαίνει αυτο σε κοστος κτλ αλλα πολλοι ηθελαν να ερθουν και δεν προλαβαν. Σας το λεω με μεγαλη αγαπη και παντα καλοπροαίρετα. Συνεχιστε την καλη δουλεια και να θυμαστε οτι πιστευουμε πολυ σε εσας!
    Φιλικά Μαρινα 😆

  4. [quote name=”Dimitra”]Παιδιά ήταν τέλεια σας ευχαριστούμε πολύ! Για εμάς τια αρχάριες ήταν ότι έπρεπε για να κάνουμε ερωτήσεις και να ψωνίσουμε υλικά! Μπραβο για τις χαηλότερες τμές.
    Έχω μια ερώτηση παρόλα αυτά: Αγόρασα κάποια μαλλιά για κασκόλ αλλά δεν είναι αρκετά τελικά για το επιθυμητό μήκος. Τα πήρα από το σταντ που ήταν ακριβώς όπως έστριβες δεξιά το βάθος της έκθεσης (στο αριστερο χερι μετα τη στροφή), όπου εξυπηρετούσαν 2 κυρίες. Είναι εύκολο να μου πειτε από ποιό κατάστημα ήταν να πάω να βρω μαλλιά? Δυστυχώς δεν πήρα χαρτάκι γιατι γινόταν χαμός. Σας ευχριστώ πολύ.[/quote]
    Dimitra το πλάνο της έκθεσης είναι ακόμη αναρτημένο στο http://www.xeirotexnika.gr! Μπες να ρίξεις μια ματιά για να βρεις το κατάστημα που ψάχνεις! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

  5. Παιδιά ήταν τέλεια σας ευχαριστούμε πολύ! Για εμάς τια αρχάριες ήταν ότι έπρεπε για να κάνουμε ερωτήσεις και να ψωνίσουμε υλικά! Μπραβο για τις χαηλότερες τμές.
    Έχω μια ερώτηση παρόλα αυτά: Αγόρασα κάποια μαλλιά για κασκόλ αλλά δεν είναι αρκετά τελικά για το επιθυμητό μήκος. Τα πήρα από το σταντ που ήταν ακριβώς όπως έστριβες δεξιά το βάθος της έκθεσης (στο αριστερο χερι μετα τη στροφή), όπου εξυπηρετούσαν 2 κυρίες. Είναι εύκολο να μου πειτε από ποιό κατάστημα ήταν να πάω να βρω μαλλιά? Δυστυχώς δεν πήρα χαρτάκι γιατι γινόταν χαμός. Σας ευχριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *