Τσιμπιδάκι αστεράκι

star-tsimpidakiΑν έχεις τελειώσει με τα χειροποίητα δώρα σου μπορείς να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τι θα φορέσεις αυτές τις μέρες. Πως θα σου φαινόταν τσιμπιδάκια για τα μαλλιά με λαμπερά αστεράκια φτιαγμένα από τα χεράκια σου; Δες τις οδηγίες από το thebeautydepartment.com και φτιάξε τα δικά σου!

star-tsimpidaki-howto

Θα χρειαστείς:

  • μερικά τσιμπιδάκια
  • κόλλα
  • χρυσόσκονη
  • λαδόκολλα
  • λίγο ύφασμα

Άπλωσε την λαδόκολλα και με την κόλλα ζωγράφισε το σχήμα που θέλεις να προσθέσεις στο τσιμπιδάκι σου, μπορεί να είναι αστεράκια ή καρδούλες ή ότι άλλο θέλεις. Κάλυψε την κόλλα με την χρυσόσκονη και άστο να στεγνώσει όλο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα ξεκόλλα προσεκτικά το σχήμα από την λαδόκολλα και κόλλα στο πίσω μέρος το ύφασμα για να το κάνεις πιο σταθερό. Μετά κόλλα το πάνω στο τσιμπιδάκι και είσαι έτοιμη να λάμψεις. Καλές γιορτές!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τσιμπιδάκι αστεράκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *