Πορτοφολάκια – δωράκια από τσόχα

felt_fruit_pouchesΕάν αυτές τις μέρες σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο δώρο σε αγαπημένο σου πρόσωπο που περιλαμβάνει χρήματα ή κάποια δωροκάρτα δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο συνηθισμένο φακελάκι. Μπορείς να επισκεφτείς το Linesacross.com και να φτιάξεις όμορφα φρουτένια πορτοφολάκια από τσόχα που θα κάνουν σίγουρα την κίνησή σου αυτή ακόμη πιο προσωπική και ξεχωριστή. Δες πως.

Τα πορτοφολάκια αυτά είναι τόσο όμορφα και γλυκά που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Όχι οτι τα χρήματα θα περάσουν, αλλά εάν έχεις να κάνεις και με μικρότερους σε ηλικία παραλήπτες που ζήτησαν φέτος χρήματα για να ενισχύσουν τον κουμπαρά τους, τότε με αυτά τα πορτοφολάκια μπορείς να τους δείξεις οτι αφιέρωσες χρόνο για το δώρο τους… Είναι και ωραία ιδέα για να δίνεις το χαρτζιλίκι των παιδιών ή να τους βάζεις τα χρήματα που μπορεί να παίρνουν μαζί τους στο σχολείο.

Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς:

– Τσόχα σε διάφορα χρώματα
– Λίγο ύφασμα για το φοδράρισμα (προαιρετικό)
– Ψαλίδι
– Βελόνα και νήμα κεντήματος σε ασορτί χρώματα
– Κόλλα για ύφασμα
– Τα πατρόν των φρούτων που θα βρεις στο Linesacross.com

Αφού έχεις συμπληρώσει όλα σου τα υλικά μπορείς να κόψεις τα κομμάτια τσόχας που χρειάζεσαι και να τα συναρμολογήσεις ακολουθώντας τις super φωτο-οδηγίες που θα βρεις στο άρθρο του Linesacross.com. Υπάρχουν οδηγίες για να φτιάξεις πορτοφολάκι καρπούζι και μήλο.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πορτοφολάκια – δωράκια από τσόχα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *