Καρφίτσες επιβράβευσης για τους μικρούς μαθητές

karfitses_epivraveusisΑπό τότε που έγινα μαμά, έχω αρχίσει να ξεφυλλίζω διάφορα ξένα περιοδικά για γονείς και φυσικά να επισκέπτομαι πιο συχνά μαμαδοsites. Σε αυτά βρίσκεις πολύ συχνά έξυπνες ιδέες για να είναι η ανατροφή των παιδιών πιο διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους. Μια τέτοια ιδέα είναι και αυτές οι χειροποίητες καρφίτσες επιβράβευσης του Wild Olive για τους μικρούς μαθητές που ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά.

Η ιδέα πίσω από τις καρφίτσες επιβράβευσης για τους μικρούς μας φίλους δεν είναι τόσο να τους ανταμείψεις όταν κάνουν κάτι καλά και να βραβεύσεις τον καλύτερο, αλλά να δώσεις στα παιδιά την χαρά να νιώσουν ικανοποίηση ακόμη και όταν απλώς προσπαθούν για κάτι, άσχετα με το αποτέλεσμα. Οι καρφίτσες αυτές έχουν στόχο, όχι μόνο να εμπνεύσουν τους μικρούς μαθητές, αλλά και να είναι αναμνηστικές για την σχολική χρονιά που μόλις ξεκινάει.

Εάν είσαι μαμά, λοιπόν, που αγαπάς τα crafts και έχεις μικρά παιδιά στο δημοτικό προτείνουμε να παρεις ιδέες από το άρθρο της Mollie στο Wild Olive και να αρχίσεις από τώρα να φτιάχνεις τις δικές σου καρφίτσες επιβράβευσης (αχ ακούγεται τόσο πιο ωραίο στα αγγλικά…).

Με το πατρόν που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από το Wild Olive θα φτιάξεις κεντημένες καρφίτσες σε διάφορα σχέδια όπως ένα μήλο για την γνωριμία με τη δασκάλα, ένα λευκοπλάστ για την πρώτη επίσκεψη στη νοσοκόμα, + και – για την πρόσθεση και την αφαίρεση, χ και ÷ για τον πολλαπλασιασμό και την διαίρεση, ένα αστέρι για τους καλούς βαθμούς κτλ.

Μάλιστα μπορείς να ακολουθήσεις τις βασικές οδηγίες που έχεις φωτογραφήσει βήμα βήμα η Mollie για να φτιάξεις τις καρφίτσες εύκολα και γρήγορα με λίγο ύφασμα, κλωστή, βελόνα και το σχέδιο που θα κεντήσεις επάνω.

Μην περιοριστείς στα σχέδια της Mollie… φτιάξε και τις δικές σου καρφίτσες επιβράβευσης για να τις έχεις έτοιμες όταν χρειαστούν. Πίστεψέ μας, τα πιτσιρίκια σου θα θέλουν να τις μαζέψουν όλες!

Καλή σχολική χρονιά!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καρφίτσες επιβράβευσης για τους μικρούς μαθητές”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *