Θήκη για να φορτίζεις το κινητό σου

phone_holder_introΕάν έχεις κινητό τότε σίγουρα καταλαβαίνεις το πρόβλημα του να βρεις ένα μέρος να ακουμπήσεις το κινητό σου με ασφάλεια όσο φορτίζει. Η λύση όμως βρέθηκε! Δες στο άρθρο του Make it, Love it πως μπορείς να φτιάξεις θήκη για το κινητό σου όσο φορτίζει από ένα απλό πλαστικό μπουκάλι γαλακτώματος!

Τέλος στα μπερδεμένα καλώδια και στα κινητά που φορτίζουν στο πάτωμα… εάν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι ή κατοικίδια, τότε θα γνωρίζεις οτι αυτό δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Εντάξει, η θήκη αυτή δεν θα προστατέψει το κινητό σου από τους “εχθρούς”, αλλά τουλάχιστον θα το σώσει από ατυχήματα.

Για να φτιάξεις τη θήκη όπως στο tutorial του Make it, Love it θα χρειαστείς:

– Ένα άδειο μπουκάλι γαλακτώματος σε μέγεθος που να χωράει το κινητό σου
– Κόλλα ατλακόλ και πινέλο
– Καλό κοπίδι
– Μαρκαδοράκι ή στυλό
– Ύφασμα για να διακοσμήσεις τη θήκη
– Γυαλόχαρτο

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του άρθρου στο Make it, Love it. Έχει και μπόλικες φωτογραφίες και μπόλικες οδηγίες, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη θήκη για το δικό σου κινητό.

cell_phone_holder

Είναι σίγουρο οτι με το που θα στεγνώσει η θήκη σου από τις κόλλες και αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς θα δεις πόσο έξυπνη ιδέα είναι! Και εύκολη και φιλική προς το περιβάλλον, αφού κάνεις και ανακύκλωση πλαστικού!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *