Κάρτα για τον Αγ. Βαλεντίνο

Κάρτα για τον Βαλεντίνο σου έχεις φτιάξει; Καλά όλα τα δωράκια και τα γλυκά, αλλά χωρίς κάρτα με λουλουδάκια, καρδούλες και τα σηναφή που πας; Εμείς βρήκαμε μια ιδέα για να φτιάξεις με τα χεράκια σου τη δικιά σου κάρτα από την ομάδα του Craftzine και στην προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Άσε που θα ξαναθυμηθείς και αυτή την ωραία τεχνική με το τύλιγμα των χαρτιών, το quilling.

Εκτός, λοιπόν, από όρεξη για δημιουργία και τρυφερά αισθήματα για τον Βαλεντίνο σου για να φτιάξεις την κάρτα σου θα χρειαστείς:

– Χαρτόνι άσπρο και κόκκινο (συνήθως για κάρτες χρησιμοποιούμε κανσόν)
– Ψαλίδι
– Χάρακα
– Κόλλα στικ και κόλλα ρευστή για χαρτί
– Διάφορα διακοσμητικά όπως κορδέλλες χάρτινες, αυτοκόλλητα με σχέδια
– Εργαλείο quilling ή εργαλείο βελόνα (π.χ. αυτό που ανοίγει τις χάντρες)
– Χαρτί για quilling σε διάφροα χρώματα (θα το βρεις σε καταστήματα που πουλάνε υλικά για scrapbooking)
– Εκτύπωση του μηνύματος της κάρτας από υπολογιστή σε απλό χαρτί

hearts-card-quilling-inside

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε οτι για να φτιάξεις την κάρτα σου δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες του άρθρου. Μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο. Γι’ αυτό είμαστε και λίγο ελαστικοί με τη λίστα των υλικών. Η ομάδα του Craftzine μας δίνει απλώς την ιδέα και εσύ μπορείς να φτιάξεις την κάρτα σου όπως σου αρέσει. Είναι γεγονός όμως οτι τα λουλούδια με το quilling είναι μια καλή ιδέα για διακόσμηση της κάρτας, οπότε σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις. Άλλωστε και το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου, καθώς και οι βήμα βήμα φωτογραφίες είναι αφιερωμένες σε αυτά τα λουλουδάκια.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι οτι πριν ξεκινήσεις να κολλάς διακοσμητικά επάνω στην κάρτα σου καλό είναι να τα βάλεις πρώτα επάνω και να αποφασίσεις που θα μπει τι. Έτσι θα έχεις ένα πιο ελεγχόμενο αποτέλεσμα από το να αρχίσεις να κολλάς χωρίς πλάνο.

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε παλαιότερο άρθρο μας για το quilling και να δεις και άλλα projects με αυτή την τεχνική.

Σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Κάρτα για τον Αγ. Βαλεντίνο”

  1. [quote name=”erika”]λυπαμαι που το λεω, βρε παιδια, αλλα πόσο αρέσουν αυτου του ειδους οι χειροτεχνίες στους (αντρες) valentin; δηλαδη, νομιζω οτι εμεις θα χαρουμε που θα το φτιαξουμε κι οχι αυτοι που θα το λαβουν :sigh:[/quote]
    [quote name=”erika”]λυπαμαι που το λεω, βρε παιδια, αλλα πόσο αρέσουν αυτου του ειδους οι χειροτεχνίες στους (αντρες) valentin; δηλαδη, νομιζω οτι εμεις θα χαρουμε που θα το φτιαξουμε κι οχι αυτοι που θα το λαβουν :sigh:[/quote]

    έρικα μου σε πληροφορώ όσες φορές του φτιάχνω κάτι απο τα χεράκια μου ή συσκευασίες ή κάρτες πιο πολύ του αρέσουν αυτά από τι τα δώρα..πιστέυω ότι εκτιμούν άν έχεις ασχοληθεί…

  2. λυπαμαι που το λεω, βρε παιδια, αλλα πόσο αρέσουν αυτου του ειδους οι χειροτεχνίες στους (αντρες) valentin; δηλαδη, νομιζω οτι εμεις θα χαρουμε που θα το φτιαξουμε κι οχι αυτοι που θα το λαβουν :sigh:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *