Last Minute Fabric Gifts

last_minute_fabric_gifts_introΠαλιό, αλλά αγαπημένο. Μιας και είναι ο μήνας των χειροποίητων δώρων, να και ένα μαγικό βιβλίο με ιδέες για δώρα της τελευταίας στιγμής που μπορείς να ράψεις μόνος σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Το βιβλίο είναι το αντίστοιχο του Last Minute Knitted Gifts που είχαμε συμπεριλάβει στην online βιβλιοθήκη μας και είναι ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους!

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια αρκετά κατατοπιστική εισαγωγή στα είδη των υφασμάτων που υπάρχουν εκεί έξω, ένα χρήσιμο γλωσσάρι όρων και ένα παράρτημα στο τέλος τους βιβλίου αφιερωμένο στα εργαλεία που θα χρειαστείς, και σε πολύ βασικές τεχνικές, όπως το κόψιμο του υφάσματος και την τοποθέτηση φερμουάρ. Δυστυχώς εάν είσαι πολύ αρχάριος δεν θα βρεις πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη ραπτομηχανή σου ή ποικιλία σε τεχνικές. Είναι περισσότερο ένα βιβλίο που αξίζει να έχεις για τις ιδέες του, παρά για να μάθεις να ράβεις.
last_minute_fabric_gifts

Όλα τα projects είναι χωρισμένα με βάση τον χρόνο που θα σου χρειαστεί για να ολοκληρώσεις το καθένα. Π.χ. υπάρχουν ιδέες για δώρα της ώρας, των 2, των 3 ωρών κτλ Τέλος, το βιβλίο περιλαμβάνει και ενότητα αφιερωμένη σε ιδέες παρουσίασης και συσκευασίας των δώρων που μπορείς να φτιάξεις επίσης μόνος σου.

Ατού του βιβλίου, όπως και στο προηγούμενο βιβλίο της σειράς είναι οι υπέροχες φωτογραφίες και οι κατατοπιστικές οδηγίες. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τους ιδιοκτήτες του http://www.purlsoho.com

amazon-buy

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *