Λέξεις από μαλλί

Σε αυτό το project για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που βρήκαμε από το Family Chic δεν θα χρειαστεί ούτε να πλησιάσεις τις βελόνες του πλεξίματός σου! Με λίγο μαλλί πλεξίματος σε χρώμα της επιλογής σου και λίγο σχοινί για το άπλωμα των ρούχων που διατηρεί το σχήμα του μπορείς φέτος να γράψεις όσα λόγια αγάπης θέλεις και να διακοσμήσεις με αυτά το σπίτι σου ή το σπίτι του αγαπημένου σου!

Το project αυτό είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται ούτε βήμα βήμα οδηγίες ούτε ιδιαίτερη καθοδήγηση. Θα χρειαστεί να αγοράσεις λίγα μέτρα σχοινί που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε μπουγάδα, αλλά από αυτά τα καινούργια που έχουν και σύρμα μέσα για να διατηρούν το σχήμα τους. Γράφεις με αυτό τη λέξη ή τις λέξεις που θέλεις και διαλέγεις το νήμα που θα χρησιμοποιήσεις για να το ντύσεις.

Δες και τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο Family Chic για να δεις πως θα ξεκινήσεις.

Αρχίζει το τύλιγμα. Γύρω γύρω από το σχοινί και με ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που περνάει διπλό το σχοινί. Κάνεις ένα κόμπο για να το σταθεροποιήσεις και βουαλά! Έτοιμο το διακοσμητικό για του Αγ. Βαλεντίνου.

Το ξαναλέμε για να μην ξεχνιώμαστε! Αυτή η ιδέα και η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί και εκτός γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου π.χ. γράφοντας το ονομά σου και διακοσμώντας με αυτό έναν από τους τοίχους του υπνοδωματίου σου!

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *