Το πάρτυ του Ftiaxto.gr – Απολογισμός

Πάει κι αυτό… το πάρτυ του Ftiaxto.gr ανήκει πλέον στο παρελθόν! Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου βρεθήκαμε ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς και σβήσαμε τα 3 κεράκια στην τούρτα μας! Περάσαμε φανταστικά και ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη γιορτή μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου την ίδια ημέρα!

Μέσα από αυτό το άρθρο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά με επιτυχία!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν:

– Στα εργαστήρια που συμμετείχαν στη γιορτή μας και που ομόρφυναν με τους πάγκους τους τον χώρο μας! Ευχαριστούμε Μορφές, Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί, Μαριάννα Κοντοέ, Σχολές Burda, CraftStudio, Tamara, Λέσχη, Καταστήματα Σωτηρίου, Craftit, Decomagia, Pacoartcenter!

– Στην ομάδα του “Οδός Κασσάνδρας” που μας παραχώρησε αυτόν τον πολύ όμορφο χώρο και βοήθησε στο να κυλήσει η βραδιά ομαλά

– Στον Κώστα Φονταλή που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του δεν θα είχαν γίνει όλα τόσο άψογα

– Στο Tiki Bar που φρόντισε για τα ποτά μας

– Στον Φίλιππο Λούβαρη που ανέλαβε τις μουσικές μας

– Στην εταιρία ΤΣΑΚΙΡΗΣ που μας προμήθευσε με σνακ για τους καλεσμένους μας

– Στο κατάστημα ΜΟΛΟΚΟΤΟΣ που πρόσφερε δωράκια για τους καλεσμένους μας!

Τέλος, άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βρεθήκατε στο πάρτυ μας και μοιραστήκατε την αγάπη μας για το Ftiaxto.gr και μας δώσατε ακόμα μια φορά όρεξη και κέφι για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Ευχόμαστε του χρόνου τέτοια ημέρα να είμαστε ακόμα περισσότεροι!

Χρόνια μας Πολλά!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Μας αρέσει Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Το πάρτυ του Ftiaxto.gr – Απολογισμός”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *