Υπέροχα πορτοφολάκια από το Purl Bee

purl_pursesΠαίζει αυτά τα πορτοφολάκια να είναι το πιο όμορφο project που έχω συναντήσει εδώ και αρκετό καιρό! Η Molly από το blog του Purl Soho, Purl Bee, μας δίνει βήμα βήμα όλες τις οδηγίες και τις συμβουλές που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε τα δικά μας υπέροχα πορτοφολάκια! Από ό,τι μαθαίνουμε μάλιστα πρόκειται για συλλογική δουλειά, μιας και οι οδηγίες για αυτά τα πορτοφολάκια ήταν στα ιαπωνικά και ευτυχώς η Mari που εργάζεται επίσης στο Purl Soho τις μετέφρασε για να μπορούμε όλοι να τις ακολουθήσουμε! Ευχαριστούμε Mari και Molly!

Το πιο ωραίο με αυτά τα πορτοφολάκια είναι οτι μπορείς να φτιάξεις ακριβώς τα ίδια αγοράζοντας ένα (ή περισσότερα) από τα kit που διατίθενται προς πώληση από το Purl Soho. Μάλιστα αυτό που νομίζω οτι χαρακτηρίζει αυτά τα πορτοφολάκια είναι τα πανέμορφα μεταλλικά τους πλαίσια με τις χρωματιστές μπάλες στο κλείσιμό τους.

Εάν πάλι δεν θέλεις να περιοριστείς στα kit και θέλεις να επιλέξεις τα δικά σου υφάσματα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… οι οδηγίες της Molly αναφέρουν αναλυτικά ό,τι θα χρειαστείς για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα… Πάντως νομίζω οτι τα πλαίσια για τα πορτοφολάκια σε δύο διαστάσεις είναι πολύ ιδιαίτερα για να τα αγνοήσει κανείς…

Άντε και καλές δημιουργίες!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Υπέροχα πορτοφολάκια από το Purl Bee”

  1. Καλησπέρα κορίτσια και καλό φθινόπωρο ………………
    Μού άρεσε πολύ η ιδέα για τα πορτοφολάκια, δεν μπορούμε να βρούμε τα υλικά εκτός από το templates,στην Ελλάδα !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *