Περιοδικό Art & Hobby

art_hobby_magΤο περιοδικό αυτό ήταν για εμάς μια ευχάριστη έκπληξη από τον χώρο των crafts στην Ελλάδα! Σε αυτό μπορείτε να βρείτε συμβουλές, νέες τεχνικές, ιδέες για τις κατασκευές σας, ενημέρωση για καινούργια υλικά, χρήσιμες πληροφορίες για προϊόντα και άλλα ενδιαφέροντα εικαστικά θέματα.

Το περιοδικό αυτό είναι δημιούργημα της ομάδας των γνωστών καταστημάτων Art & Hobby και θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε ακόμα να το αγοράσετε μέσα από το e-shop του Art & Hobby, όπου διατίθενται και όλα τα πιο παλιά τεύχη που μπορεί να έχετε χάσει. Για τη δική σας ευκολία μπορείτε να γίνετε και συνδρομητές και να έρχεται το περιοδικό στην πόρτα σας! Εμείς πάντως αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε!
www.hobby.gr

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

36 σχόλια στο άρθρο “Περιοδικό Art & Hobby”

  1. ρε παιδια εχω παραγγειλει εδω και μερες το περιοδικο art hobby και δεν το εχουν στειλει ακομα πως μπορω να επικοινωνισω?επειτα εχω φτιαξει διαφορα πραγματα που θελω να δειξω πως μπορω να το κανω?javascript:emoticon(“:oops:”)

  2. αν πας σε μεγαλο καταστημα βρισκεις τα πjavascript:emoticon(“:shock:”)αντα δερμα-δερμα σιγουρα δεν θα βρεις

  3. MAΡKEΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ JAMBO ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ Η ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Η ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ??ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ

  4. εγω σαγιοναρες για στολισμα περνω αποτο τζαμπο και γινονται τελειες να φανταστεις μου κανουν και παραγγελιες

  5. ELIZA,BOREIS NA VREIS SAGIONARES STON SPYRIDAKH STIN MIAOULI,STO MONASTIRAKI.ALLA PREPEI NA PAREIS MEGAALH POSOTHTA.TORA KALI TIMH OPOS TO PAREIS XONDRIKH ERXETAI 10 EYRO TA MEGALA NUMERA.KALO KURAGIO!

  6. YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΣΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ??/?? :roll:: :roll:: :roll:: :roll::

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *