Μακραμέ κοσμήματα

Κατάσταση
Διαθέσιμο
Τιμή
20
Ξεκινήστε
Σεμινάριο
Υλικά

Το μακραμέ (ή κομποδετική) είναι μία τέχνη διακόσμησης με κόμπους οι οποίοι γίνονται με τα χέρια και μόνο! Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μακραμέ, αφού μπορεί κανείς να δημιουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς περίπλοκες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό ή προετοιμασία.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με το μικρό-μακραμέ, χρησιμοποιώντας λεπτά κορδόνια πάχους 0,8 και 1 χιλιοστού ώστε να φτιάξουμε 4 διαφορετικά κοσμήματα. Τα κοσμήματα αυτά είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να σου δώσουν βασικές γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε τους κόμπους αλλά και για να αποκτήσεις την εμπειρία που θα σου επιτρέψει να ακολουθήσεις κάποιο από τα δωρεάν μοτίβα που θα βρεις στο internet.

Το σεμινάριο αποτελείται από 11 μαγνητοσκοπήμενα βίντεο συνολικής διάρκειας 83 λεπτών, τα οποία μπορείς να παρακαλουθήσεις online όποτε και όσες φορές θέλεις.

Πληροφορίες για αγορά σεμιναρίου με τραπεζική κατάθεση

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα κοσμήματα αυτού του σεμιναρίου είναι:

  • Κορδόνια: συνθετικό κορδόνι 0,8mm ή/και κερωμένο κορδόνι 1mm σε διάφορα χρώματα.
  • Πίνακας μακραμέ ή μαξιλάρι από σκληρό αφρολέξ
  • Καρφίτσες  με στρογγυλό ή μακρύ κεφάλι
  • Ψαλιδάκι για κλωστές
  • Μεζούρα
  • Αναπτήρας
  • Αξεσουάρ κοσμημάτων: κρικάκια, χάντρες, αξεσουάρ σκουλαρικιών, κουμπί

Δείτε το μάθημα Λίστα υλικών για μακραμέ κοσμήματα για την αναλυτική λίστα υλικών του κάθε κοσμήματος.

Ευχαριστούμε το The Knitting Club για την ευγενική χορηγία υλικών του σεμιναρίου.

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.