Δημιουργικά σεμινάρια για παιδιά

Το ftiaxtoρουμ εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία δημιουργικών σεμιναρίων, η οποία απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω. Τα τμήματα Δημιουργική απασχόληση και Ραπτική για παιδιά φιλοδοξούν να δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα αλλά και τις απαραίτητες τεχνικές στους μικρούς μας φίλους!

Μάθε να ράβεις στο ftiaxtoρουμ!

Αγαπάμε τη ραπτική στο ftiaxtoρουμ, γι αυτό και θα βρεις μια πληθώρα σεμιναρίων στο νέο μας χώρο στο Μαρούσι:

✂ Μάθε να ράβεις (για αρχάρι@)
κάθε Τετάρτη 5-7 (από 1 Ιουνίου 2022) ή κάθε Πέμπτη 7.30-9.30⁠ (από 9 Ιουνίου 2022)
👜 Μάθε να ράβεις τσάντες
κάθε Παρασκευή 7.30-9.30 μ.μ. (από 3 Ιουνίου 2022)
👙 Μάθε να ράβεις μαγιό (εντατικό)
κάθε Δευτέρα 6-9 μ.μ. (από 6 Ιουνίου 2022)

Μάθε περισσότερα >>

Δημιουργική απασχόληση για παιδιά 6-10 ετών

ΠΟΤΕ: Κάθε Δευτέρα 5-6.30 μ.μ.
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΕΝΑΡΞΗ: 27 Σεπτεμβρίου 2021
ΚΟΣΤΟΣ: 65 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται όλα τα εργαλεία και τα υλικά.

Όσοι είμαστε γονείς, γνωρίζουμε πόσο αρέσει στα παιδιά μας να ζωγραφίζουν και να δημιουργούν. Δυστυχώς μέσα στις καθημερινές υποχρεώσεις, δύσκολα βρίσκουμε τον χρόνο και την διάθεση να προσφέρουμε στο παιδί μας καλλιτεχνικά ερεθίσματα, τα οποία θα το βοηθήσουν όχι μόνο να ενισχύσει τα φυσικά ταλέντα του αλλά και να αναπτύξει νέες δεξιότητες, να βρει νέους τρόπους επίλυσης προβλημάτων και να δημιουργήσει συνεργασίες.

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του ftiaxtoρουμ απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών και περιλαμβάνει ζωγραφική, κατασκευές, κολλάζ, ψηφιδωτό, παπιέ μασέ, υφαντική και πολλά άλλα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από καλλιτέχνη παιδαγωγό με 10ετή εμπειρία στον τομέα αυτό.

Σε περίπτωση καραντίνας, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, σε ώρα που να μην συμπέσουν με τις σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

Σεμινάριο ραπτικής για παιδιά ετών 8+

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο 11-12.30
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 μήνες / 12 συναντήσεις (25 Σεπτεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου 2021)
ΚΟΣΤΟΣ: 65 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνονται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ).

Η ραπτική είναι μια φανταστική ενασχόληση για παιδιά! Βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση, στην οργάνωση, στην επίλυση προβλημάτων ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση μέσα από την δημιουργία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από 8 χρονών, τα οποία μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη ραπτική. Θα μάθουν να χειρίζονται με ασφάλεια την ραπτομηχανή, να μετράνε και να κόβουν υφάσματα, να ακολουθούν οδηγίες αλλά και να πειραματίζονται.

Σε περίπτωση καραντίνας, τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *