Αφοί Γιαννόπουλοι: Είδη ραπτικής, πλεξίματος και κεντήματος

Η εταιρία ‘’ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕ’’ ιδρύθηκε το 1926, τρεις γενιές αργότερα συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη της στον κλάδο της ένδυσης στη χονδρική και στη λιανική πώληση.

Παράγει και προμηθεύει κουμπιά, είδη μόδας, υλικά ραφής, ψιλικά, μαλλιά πλεξίματος, νήματα για τσάντες και αξεσουάρ σε περισσότερα από 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν τρία καταστήματα λιανικής. Το κεντρικό Ερμού 9 και Ίωνος Δραγούμη και δύο υποκαταστήματα, στην Τούμπα, Γρ. Λαμπράκη 139 και στην Καλαμαριά, Ι. Πισσαλίδη 59.

Στα καταστήματα μας μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα υλικά για ράψιμο, κουμπιά, κλωστές, τρέσσες, φόδρες, κορδέλες, βελόνες, φερμουάρ κ.λ.π.

Όλα τα υλικά για πλέξιμο, όλη η γκάμα μαλλιών ALIZE, μεγάλη ποικιλία νημάτων για τσάντες, βελόνες, τσιγκελάκια, πάτοι, χερούλια, κουμπώματα και όλα τα εξαρτήματα για ολοκληρωμένες δημιουργίες.

Όλα τα υλικά για κέντημα, πρωτότυπα σχέδια, καμβάδες, υφάσματα, μουλινέ, χάντρες, Swarovski, λασέ, χρυσοδαντέλες, πάνες, κουβερτάκια, μπεμπέ, σαλιάρες, μοτίφ. Επίσης αναλαμβάνουν εργασίες για τελειώματα και φινιρίσματα.

Στο κεντρικό κατάστημα, Ερμού 9, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν σεμινάρια για πλέξιμο με βελόνες, βελονάκι και κατασκευή τσαντών.

ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Π.Ε.
Eίδη ραπτικής
W: www.giannopouloi.com
E: info@giannopouloi.com
T: 2310 533 455
Facebook: Γιαννοπουλος Bros

Κατάστημα Ερμού
Ερμού 9, 54625 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 533 455

Κατάστημα Γρ. Λαμπράκη
Γρ. Λαμπράκη 139, 54351, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 938 695

Κατάστημα Καλαμαριάς
Ι. Πασσαλίδη 59, 55132, Καλαμαριά Τηλ: 2310 444 003

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.