Δωρεάν σεμινάριο κατασκευής μπομπονιέρας βάπτισης

μπομπονιέρα βάπτισης

Τελικά πόσα κουφέτα πρέπει να βάλεις στις μπομπονιέρες; Τι είναι το γαλλικό τούλι και τι διαφορά έχει από το ελληνικό; Θα χρησιμοποιήσεις τούλι ή κουτί; Θα τις φτιάξεις μόνη σου; Και πόσο θα σου στοιχίσει τελικά η χειροποίητη μπομπονιέρα; 

Αν όλες αυτές οι ερωτήσεις σε αγχώνουν και νιώθεις ότι δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, έλα το Σάββατο 30/6 στις 11 το πρωί στο κατάστημα Keroplast, Ανθέων 34-36, στα Άνω Πατήσια για ένα δωρεάν σεμινάριο με θέμα την χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης.

Θα μιλήσουμε για όλα τα πρακτικά που πρέπει να ξέρεις, θα δούμε πολλές δημιουργικές ιδέες και φυσικά θα σου δείξουμε βήμα βήμα πως να φτιάξεις την χειροποίητη μπομπονιέρα των ονείρων σου. Θα πιούμε παγωμένο τσάι από τα χεράκια της Σταυρούλας, θα δοκιμάσουμε λιχουδιές από το Candy Bar, ενώ θα έχουμε και χρόνο να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις!

Θέματα που θα καλύψουμε:

  • Πόσα κουφέτα χρησιμοποιούμε, πότε τα αγοράζουμε και πως τα συντηρούμε μέχρι την εκκλησία
  • Πόσες μπομπονιέρες θα χρειαστείς και πόσο χρόνο πριν το μυστήριο πρέπει να τις έχεις έτοιμες
  • Ποιά είναι τα απαραίτητα στοιχεία της μπομπονιέρας και τι διαφορετικά υλικά υπάρχουν
  • Πως να διαλέξεις εύκολα από την πληθώρα των υλικών και διακοσμητικών που θα βρεις εκεί έξω
  • Δημιουργικές ιδέες και τεχνικές για προσεγμένο αποτέλεσμα

Δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση στο facebook για να ξέρουμε πόσα κουφέτα να βγάλουμε και σε περιμένουμε να τα πούμε από κοντά!

Δωρεάν σεμινάριο κατασκευής μπομπονιέρας βάπτισης

Που; Στο κατάστημα Keroplast, Ανθέων 34-36, στα Άνω Πατήσια (δες χάρτη)
Πότε; Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, 11 – 1 π.μ.
Ποιός; Από το ftiaxto.gr και την δημιουργική ομάδα του Keroplast

Ανθέων 34-36, Άνω Πατήσια
Τηλ.: 2102525339, 2109733283
info@keroplast.gr
www.keroplast.gr
Facebook: Keroplast

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.