Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών

Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα γεωργικών εφοδίων που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε απλούς ιδιώτες, αλλά και κατασκευαστές έργων πρασίνου.

Με όπλο την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο της κηποτεχνίας, διαθέτουμε  μια τεράστια γκάμα επωνυμων και εξειδικευμένων προιόντων, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σε μας θα βρείτε τη Ράφια, ένα μοναδικό προιόν με πολλές εφαρμογές!

Το φυσικό αυτό προιόν προέρχεται απο ένα είδος φοίνικα τον Raphia farinifera, ο οποίος πήρε το όνομά του από την ελληνική λέξη Ράφις (βελόνα). Φύεται σε τροπικές και υγρές περιοχές και για κάποιες χώρες (π.χ. Μαδαγασκάρη) τα υποπροιόντα του αποτελούν βασική και κύρια πηγή εσόδων, αφου εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Από τα κλαδιά αυτού του φοίνικα κόβονται μακριές παράλληλες ίνες, οι οποίες αφού μείνουν για καιρό στον ήλιο, στεγνώνουν και μας δίνουν ένα φυσικό χορτοδετικό προϊόν υψηλής ποιότητας, τη γνωστή σε όλους μας Ράφια.

Τη Ράφια μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην κηποτεχνία για δέσιμο, για την κατασκευή καπέλου, τσάντας, παπουτσιών, για να διακοσμήσετε μοναδικά βιτρίνες, καλάθια, είδη συσκευασίας και πολλά πολλά άλλα!

Εκτός από το φυσικό της χρώμα, στο Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών θα τη βρείτε και σε ένα πλήθος άλλων υπέροχων χρωμάτων, όπως πράσινο, φούξια, πράσινο ελιάς, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο, βυσσινί, μωβ.

Διατίθεται σε πλεξούδες του ενός κιλού, αλλά και σε μικρά ματσάκια.

Ευκαιρία να την αποκτήσετε για τις δικές σας μοναδικές κατασκευές!

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ευριπίδου 25, Αθήνα, Τ.Κ. 105 51
Τηλ.: 210 3242853
E-mail: info@geoponikokentro.com
www.geoponikokentro.com

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

3 σχόλια στο άρθρο “Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών”

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε αυτό το άρθρο.