Κεριά Αρχαρίων Κύκλος 2

Κατάσταση
Διαθέσιμο
Τιμή
Κλειστό
Ξεκινήστε
Το μάθημα αυτό είναι κλειστό

Στον δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου Κεριά Αρχαρίων θα πας πέρα από τις βασικές τεχνικές και θα μάθεις να φτιάχνεις διακοσμητικά κεριά με υφές (μπισκότο, σαντιγί, σιρόπι) με κερί σόγιας και κερί gel.

Συνολικά θα φτιάξεις 2 κεριά σε δοχείο και πολλά wax melts, ενώ στην πορεία θα μάθεις τρόπους επεξεργασίας των κεριών και διακοσμητικές τεχνικές.

Αυτός είναι ο δεύτερος κύκλος, περιλαμβάνει 4 δίωρα βιντεοσκοπημένα μαθήματα και απαιτεί προηγούμενη γνώση στην κατασκευή κεριών. Χρειάζεται δηλαδή να έχεις ήδη φτιάξει κάποια βασικά κεριά σόγιας και να ξέρεις τις πληροφορίες για τις θερμοκρασίες και τα φιτίλια τους.

Βάλια Μπινίκου

Η Βάλια είναι η δημιουργός πίσω από το ftiaxto.gr. Πιστεύει στη δύναμη της χειροποίητης δημιουργίας, της καθαρής σκέψης και στη μετάδοση γνώσης που βοηθά δημιουργούς να σταθούν με ουσία και ανθρώπινο ρυθμό.