Εισαγωγή στο πλέξιμο

Κατάσταση
Διαθέσιμο
Τιμή
Δωρεάν
Σεμινάριο
Υλικά

Ένα από τα πιο δημιουργικά χόμπυ είναι το πλέξιμο! Απαιτεί πολύ λίγα υλικά (βελόνες και νήμα), ενώ μπορείς να φτιάξεις ένα σωρό πράγματα: κασκόλ, σκουφιά, γάντια, πουλόβερ, φορέματα αλλά και κοσμήματα, τσάντες και διακοσμητικά!

Σε αυτό το online σεμινάριο θα βρεις συγκεντρωμένα δωρεάν βίντεο και άρθρα για να ξεκινήσεις το πλέξιμο! Ακόμη και αν ξέρεις να πλέκεις, θα σου φανεί χρήσιμο για αυτούς τους πόντους που ξεχνάς πως να κάνεις 🙂

  • Βελόνες No6
  • Νήμα μετρίου πάχους κατάλληλο για βελόνες No6
  • Ψαλίδι

Αν είσαι αρχάριος, καλό είναι να ξεκινήσεις με ένα νήμα στρωτό (χωρίς τριχούλες και διακοσμητικά που μπορεί να μπλέκονται μεταξύ τους ή με διαφορετικά πάχη στο μήκος του), αρκετά χοντρό (ώστε να βλέπεις καθαρά τι κάνεις) και σχετικά φτηνό (δηλ. με ακρυλικό μέσα), μιας και στις πρώτες προσπάθειές είναι σίγουρο ότι το νήμα θα ταλαιπωρηθεί μέχρι να καταλάβεις πώς και πόσο σφιχτά ή χαλαρά πρέπει να πλέξεις.

Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια στο κατάστημα που θα επιλέξεις να κάνεις την αγορά σου. Εδώ θα βρεις την λίστα με τα καταστήματα του ftiaxto.gr.

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.