Δεν είναι μυστικό, τα παιδιά αγαπούν τις χειροτεχνίες, πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν χειροτεχνίες “ενηλίκων” σε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο. Και φετός λοιπόν, το ftiaxtoρουμ ετοιμάζεται να υποδεχτεί παιδιά από 8 μέχρι 14 ετών, δες τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 4 Ιουλίου 2024

Σου αρέσουν τόσο πολύ τα σεμινάριά μας αλλά δεν σε βολεύουν οι ώρες ή μένεις μακριά? Σου έχω καλά νέα! Μπορείς να παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπήσεις από τα μαθήματα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο ftiaxtoρουμ, δες εδώ όλες τις πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3 Ιουνίου 2024

Θέλεις να μάθεις νέες τεχνικές και να ασχοληθείς με την δημιουργία αλλά δεν έχεις χρόνο για εβδομαδιαία σεμινάρια; Το ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι διοργανώνει νέα ταχύρυθμα σεμινάρια το καλοκαίρι, δες εδώ όλες τις πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 24 Μαΐου 2024

Μήπως ήρθε ο καιρός να ετοιμάσεις το μπαλκόνι ή τον κήπο για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες που έρχονται; Δες εδώ πως θα φτιάξεις μια μοντέρνα πολυθρόνα με την βοήθεια του Mamut Glue Crystal.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 Μαΐου 2024

Έμαθες να ράβεις, να κάνεις κοσμήματα, να πλέκεις, να κεντάς, τι άλλο έχει να κάνεις στο ftiaxtoρουμ; Κεριά, καλλυντικά και κατασκευές με σκόνη πορσελάνης, δες εδώ όλες τις πληροφορίες:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 22 Απριλίου 2024

Το κόσμημα είναι από τις πρώτες μας αγάπες εδώ στο ftiaxtoρουμ. Οι τεχνικές είναι πραγματικά άπειρες μιας και μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από ότι υλικό μπορείς να φανταστείς! Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες για τα τρέχοντα σεμινάρια:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15 Απριλίου 2024