Η δημιουργία τσάντας είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ραπτικής. Στο ftiaxtoρουμ θα βρεις ένα ειδικό σεμινάριο αφιερωμένο στις τεχνικές της τσάντας. Ο νέος κύκλος ξεκινάει στις 29 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 21 Νοεμβρίου 2021

Έπιασε κρύο! Μήπως ήρθε η ώρα να πιάσουμε τις βελόνες; Έλα στο ftiaxtoρουμ να μάθουμε πλέξιμο παρέα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2021

Οι περισσότεροι που φλερτάρουν με το χειροποίητο κάνουν τα πρώτα τους βήματα φτιάχνοντας κοσμήματα. Οι τεχνικές είναι πραγματικά άπειρες μιας και μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από ότι υλικό μπορείς να φανταστείς! Το ftiaxtoρουμ παρουσιάζει 4 νέους σεμιναριακούς κύκλους για faux bijoux, μέταλλο, χάντρες Miyuki και το ολοκαίνουργο τμήμα με πολυμερικό πηλό!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 10 Νοεμβρίου 2021

Όταν αποκτήσεις μια μικρή εξοικείωση με τη ραπτομηχανή σου και έχεις ράψει 1-2 εύκολα projects, είναι σίγουρο ότι θα σου έρθει η επιθυμία να μάθεις να ράβεις και ρούχα! Εδώ θα δεις τα 2 νέα σεμινάρια ραπτικής του ftiaxtoρουμ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 Νοεμβρίου 2021
Μάθε να ράβεις, σεμινάριο ραπτικής στο Μαρούσι

Τέσσερα διαφορετικά τμήματα ραπτικής θα βρεις φέτος στο καλλιτεχνικό μας εργαστήριο στο Μαρούσι. Μαζί θα μάθουμε να ράβουμε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ, ενώ φέτος για πρώτη φορά εγκαινάζουμε το τμήμα Ραπτική για παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 24 Οκτωβρίου 2021

Το ftiaxtoρουμ εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία δημιουργικών σεμιναρίων, η οποία απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω. Τα τμήματα Δημιουργική απασχόληση και Ραπτική για παιδιά φιλοδοξούν να δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα αλλά και τις απαραίτητες τεχνικές στους μικρούς μας φίλους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 26 Αυγούστου 2021