Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια, δια ζώσης & online που ξεκινούν το Μάιο στο ftiaxtoρουμ. Το εργαστήριο βρίσκετε στο Μαρούσι, στην πολύ ταιριαστή οδό Χρυσοχέρη 5!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 24 Απριλίου 2024

Δεν είναι μυστικό, τα παιδιά αγαπούν τις χειροτεχνίες, πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν χειροτεχνίες “ενηλίκων” σε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο. Και φετός λοιπόν, το ftiaxtoρουμ ετοιμάζεται να υποδεχτεί παιδιά από 8 μέχρι 14 ετών, δες τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 23 Απριλίου 2024

Έμαθες να ράβεις, να κάνεις κοσμήματα, να πλέκεις, να κεντάς, τι άλλο έχει να κάνεις στο ftiaxtoρουμ; Κεριά, καλλυντικά και κατασκευές με σκόνη πορσελάνης. Δες εδώ τα νέα μας σεμινάρια τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις δια ζώσης ή online:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 22 Απριλίου 2024

Το κόσμημα είναι από τις πρώτες μας αγάπες εδώ στο ftiaxtoρουμ. Οι τεχνικές είναι πραγματικά άπειρες μιας και μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα από ότι υλικό μπορείς να φανταστείς! Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες για τα τρέχοντα σεμινάρια:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15 Απριλίου 2024

Πολλά και ενδιαφέροντα τα σεμινάρια ραπτικής στο ftiaxtoρουμ! Είτε είσαι αρχάρι@ είτε ξέρεις να ράβεις και θέλεις να μάθεις κάτι καινούργιo, σίγουρα θα βρεις κάτι να σου τραβήξει την προσοχή. Λοιπόν, τι λες να μάθεις;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 12 Απριλίου 2024

Το εργόχειρο αποτελεί διαχρονική αγάπη του ftiaxto.gr. Αυτή την περίοδο μαθαίνουμε κέντημα και βελονάκι! Δες πληροφορίες και δήλωσε ενδιαφέρον για να κλείσεις τη θέση σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 Απριλίου 2024