Κατασκευές με πολυμερικό πηλό

Εδώ στο ftiaxtoρουμ αγαπούμε πολύ τον πολυμερικό πηλό, αλλά πόσα κοσμήματα να φτιάξουμε πχια; Γι’ αυτό, το νέο σεμινάριο πολυμερικού πηλού ασχολείται με κατασκευές. Έλα να φτιάξουμε κούπες, στυλό και βαζάκια με αυτό το δημοφιλές υλικό!

Κατασκευές με Πολυμερικό Πηλό

ΠΟΤΕ: Κάθε Πέμπτη 7.30 – 9.30 μ.μ. (από 21 Μαρτίου 2024)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες / 8 συναντήσεις
ΚΟΣΤΟΣ:  80 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Δεν περιλαμβάνονται.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθουμε πως δουλεύουμε τον πολυμερικό πηλό με τα χέρια αλλά και με διάφορα εργαλεία καθώς και διάφορες τεχνικές για να φτιάξουμε μοναδικά αντικείμενα: σουβέρ, πιατάκια, στυλό, κούπες και βάζα.

Τα σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους, δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο και να κλείσεις τη θέση σου:

Με ενδιαφέρουν οι κατασκευές!

 

Κοσμήματα με Πολυμερικό Πηλό

Αν προτιμάς να ασχοληθείς με κοσμήματα από πολυμερικό πηλό, δήλωσε εδώ ενδιαφέρον να σου στείλουμε το αναλυτικό έντυπο των διαθέσιμων μαγνητοσκοπήσεων:

Με ενδιαφέρουν τα κοσμήματα!

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα σεμινάρια πολυμερικού πηλού στο ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676 ή να μας στείλεις μνμ στο seminars@ftiaxto.gr

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *