Η Χειροτέχνικα επιστρέφει το 2023!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Χειροτέχνικα που είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2022 αναβάλλεται για το 2023.

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media ανακοινώνει την αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022, που είχε ανακοινωθεί ότι θα λάβει χώρα το διάστημα 30/9-2/10/2022.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρίας:

“Καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση, λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας και διαβλέποντας τον κίνδυνο, το “δείγμα γραφής” της “νέας Χειροτέχνικα” να μην είναι αυτό που σχεδιάσαμε, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή της.

Στόχοι της Demand Fairs & Media για τη Χειροτέχνικα είναι, αφ’ ενός η διοργάνωση μιας Έκθεσης/Φεστιβάλ με υψηλά ποιοτικά standards και, αφ’ ετέρου, η περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνσή της, με την ολοκληρωμένη φιλοξενία και παρουσίαση όλων των μορφών χειροτεχνίας και DIY, καθιστώντας την έτσι μια εκδήλωση-θεσμό για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι νέες ημερομηνίες διοργάνωσης της Χειροτέχνικα, καθώς και η πλήρης μορφή της Εκδήλωσης, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν, κατόπιν ενός εξαιρετικά σημαντικού κύκλου επαφών της Demand Fairs & Media με τις εταιρείες του κλάδου, και αφού ακουστούν και σταθμιστούν προσεκτικά οι εισηγήσεις τους.

Προχωρούμε σε αυτές τις κινήσεις, με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης, τόσο προς τους Εκθέτες της Χειροτέχνικα, όσο και προς τους εν δυνάμει Επισκέπτες της- οι οποίοι, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για επανέναρξη της Έκθεσης, πραγματικά μας εξέπληξαν με την ενθουσιώδη και εντυπωσιακή ποσοτικά ανταπόκρισή τους!

Για τη συνέχεια, υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε, με την κατάλληλη προετοιμασία, η επόμενη διοργάνωση της Χειροτέχνικα να ανταποκριθεί στους στόχους και τις προσδοκίες όλων!”

 

ΝΕΟ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ MANAGEMENT

Καθώς το διάστημα της πανδημίας δημιούργησε νέα δεδομένα, ιδιαίτερα στον χώρο των Εκθέσεων και των Events, αναδείχθηκε η ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κλάδου, με κύριο χαρακτηριστικό την ανάγκη για συνέργειες. Η Χειροτέχνικα πολύ έγκαιρα προσαρμόζεται στη νέα αυτή πραγματικότητα, και έτσι, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στο Management της Έκθεσης πλέον εμπλέκονται:

  • Η Fairspro. Η εταιρεία που έχει διοργανώσει όλες τις προηγούμενες Χειροτέχνικα, αναδεικνύοντάς την στο μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας & DIY, προσφέρει την αδιαμφισβήτητη γνώση και εμπειρία της, εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη επάνοδό της.
  • Το ftiaxto.gr. Το μεγαλύτερο ελληνικό site για χειροτεχνίες, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Χειροτέχνικα και συνέχισε να εμπλέκεται με τη διοργάνωσή της τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να στηρίζει την Έκθεση, τόσο επικοινωνιακά, όσο και με τις γνώσεις του στην οργάνωση των Craft Rooms.
  • Η Demand Fairs & Media. Το “new entry” στο Management της Χειροτέχνικα, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο της Διοργάνωσης Εκθέσεων και Φεστιβάλ, αλλά και των Επαγγελματικών Εκδόσεων (έντυπων και ηλεκτρονικών). Μεταξύ άλλων, διοργανώνει:
    • από το 2014 το επιτυχημένο 100% Hotel Show (το Premium Εκθεσιακό Γεγονός για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού),
    • από το 2009 το Design Lab (το μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο Design Festival στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια) και
    • από το 2013 το Vinyl is Back (Φεστιβάλ που έχει αναδειχθεί σε πραγματική γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής).

Η πρωταγωνιστική συμβολή της Demand Fairs & Media στη διοργάνωση της Χειροτέχνικα, εγγυάται νέες ιδέες, αναπτυξιακή στρατηγική και οργανωτική εξέλιξη.

Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *