Μάθε να πλέκεις στο ftiaxtoρουμ

Το πλέξιμο αποτελεί διαχρονική αγάπη του ftiaxto.gr. Τον χειμώνα του 2022 μάθαμε να πλέκουμε πουλόβερ καθώς και τη φανταστική τεχνική Wayuu με βελονάκι! Σειρά έχει το βελονάκι με ψάθα και το πλέξιμο με βαμβακερό νήμα, μάθε πληροφορίες…

Βελονάκι (με ψάθα)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: κάθε Πέμπτη 5-7 (Έναρξη 12 Μαίου 2022)
ΠΡΩΙ
: κάθε Παρασκευή 10-12 (Έναρξη 13 Μαίου 2022)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες / 8 συναντήσεις
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι 15126 (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Δεν περιλαμβάνονται.

Σε αυτό το δίμηνο σεμινάριο όχι μόνο θα μάθεις τις βασικές τεχνικές του πλεξίματος με βελονάκι αλλά θα μάθεις να χειρίζεσαι και το νήμα ψάθα για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό σουπλά και ένα καλοκαιρινό καπέλο (bucket ή με μεγάλο γείσο)!

Άν έχεις εμπειρία στο πλέξιμο με βελονάκι μπορείς να παρακολουθήσεις απευθείας τον δεύτερο κύκλο με το καπέλο (εφόσον υπάρχουν θέσεις). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Το email θα σου έρθει αμέσως, αν δεν το λάβεις, δες και στα ανεπιθύμητα (spam)!
Εναλλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676, καθημερινές 9-3.

 

Πλέξιμο

πλέξιμο πουλόβερ Μαρούσι

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 5-7 (από 21 Φεβρουαρίου 2021)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες / 8 συναντήσεις
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Δεν περιλαμβάνονται.

Εάν έχεις ήδη πλέξει με ίσιες βελόνες και μπορείς να ξεχωρίσεις καλό από ανάποδο πόντο, τότε είσαι στο σωστό σημείο για να διευρύνεις τις γνώσεις σου στο πλέξιμο!

Σε αυτό το δίμηνο σεμινάριο θα μάθεις πως να πλέκεις πουλόβερ χωρίς έτοιμο πατρόν. Θα μάθεις πως να μετράς το σώμα σου, να σχεδιάζεις το δικό σου πατρόν, να υπολογίζεις πόσους πόντους θα ρίξεις καθώς και διάφορους τρόπους λαιμόκοψης και κόψιμο μασχάλης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή. Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

 

Βελονάκι (AMIGURUMI)

σεμινάριο amigurumi Μαρούσι βελονάκι

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να σου στείλουμε το έντυπο μόλις ανακοινωθεί το σεμινάριο:

Δήλωσε ενδιαφέρον >>

 

 

μαθήματα πλεξίματος Μαρούσι

 

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Το σεμινάριο πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (3 άτομα). Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
  • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής. Το υπόλοιπο κόστος συμμετοχής εξοφλείται στο πρώτο μάθημα του κάθε κύκλου.
  • Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν έρθετε σε κάποια από τις συναντήσεις. Δεν προβλέπεται αναπλήρωση μαθημάτων. Δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων.
  • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 5 μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή προκαταβολής ή αλλαγή σεμιναρίου.
  • Σε περίπτωση καραντίνας, τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά, την ίδια μέρα και ώρα.

Μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό:

😷 Το ftiaxtoρουμ λειτουργεί όπως όλοι οι κλειστοί χώροι εκπαίδευσης και συγκεκριμένα με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο ή rapid του τελευταίου 48ωρου, οπότε παρακαλώ να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα σε κάθε μάθημα.
😷 Ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 6.
😷 Στο ftiaxtoρουμ διατίθενται δωρεάν μάσκες, γάντια και απολυμαντικά για κάθε συμμετέχοντα.
😷 Κάθε συμμετέχοντας έχει τον δικό του χώρο και τα ατομικά του υλικά και εργαλεία ώστε να μην χρειαστεί να μοιραστεί με άλλον.
😷 Ο χώρος απολυμαίνεται τακτικά από ειδικό συνεργείο καθαρισμού.

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *