Μάθε να ράβεις στο ftiaxtoρουμ

Μάθε να ράβεις, σεμινάριο ραπτικής στο Μαρούσι

Τέσσερα διαφορετικά τμήματα ραπτικής θα βρεις φέτος στο καλλιτεχνικό μας εργαστήριο στο Μαρούσι. Μαζί θα μάθουμε να ράβουμε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ, ενώ φέτος για πρώτη φορά εγκαινάζουμε το τμήμα Ραπτική για παιδιά.

Μετά από μια δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά με ελάχιστα σεμινάρια, επιστρέφουμε δυναμικά! Και αυτή την φορά δεν θα μας επηρεάσει οποιαδήποτε καραντίνα επιβληθεί μιας και τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά σε ζωντανό χρόνο!

Δες παρακάτω τι έχουμε ετοιμάσει και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις τα αναλυτικά έντυπα και να κλείσεις την θέση σου!

 

ΝΕΟ Σεμινάριο Ραπτικής: Μάθε να ράβεις παλτό

ΠΟΤΕ: κάθε Τρίτη 7.30-9.30
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες (έναρξη 9 Νοεμβρίου 2021)
ΚΟΣΤΟΣ: 88 ευρώ / 4 συναντήσεις (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνεται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ)

Αν έχεις ήδη ράψει 1-2 ρούχα από έτοιμα πατρόν και είσαι έτοιμη να ράψεις κάτι πιο προχωρημένο, αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μπουφάν ή παλτό, σε 2 διαφορετικά μήκη, με ή χωρίς φερμουάρ και να ράψεις ένα ζεστό πανωφόρι στα δικά σου μέτρα!

Το σεμινάριο απευθύνονται σε όσους έχουν γνώση ραπτομηχανής, και είτε έχουν ξαναράψει με πατρόν είτε έχουν ένα προχωρημένο επίπεδο στη ραπτική τους.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και διαδικτυακά σε ζωντανό χρόνο, ρώτησέ μας για πληροφορίες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

 

Σεμινάριο Ραπτικής: Μάθε να ράβεις (για αρχάριους)

ΠΡΩΙ: κάθε Δευτέρα 10-12 (Οι θέσεις συμπληρώθηκαν)
ΠΡΩΙ:
κάθε Τρίτη 10-12 (από 26 Οκτωβρίου)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
κάθε Τρίτη 5-7 (Οι θέσεις συμπληρώθηκαν)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
κάθε Πέμπτη 7.30-9.30 (από 4 Νοεμβρίου)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνεται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ)

Θέλεις να αποκτήσεις οικειότητα και εμπειρία με την ραπτομηχανή, ώστε να μπορείς να ράβεις όλα αυτά τα όμορφα projects που βρίσκεις στο pinterest; Αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα! Μαζί θα μάθουμε πως ακολουθούμε οδηγίες & πατρόν, πως κόβουμε τα υφάσματα και πως χρησιμοποιούμε τη ραπτομηχανή.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όσους κύκλους θέλεις!
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και διαδικτυακά σε ζωντανό χρόνο κάθε Πέμπτη, ρώτησέ μας για πληροφορίες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

Σεμινάριο Ραπτικής: Μάθε να ράβεις τσάντες

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: κάθε Δευτέρα 7.30-9.30 (Οι θέσεις συμπληρώθηκαν)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΚΟΣΤΟΣ: 88 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνεται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ).

Η δημιουργία τσάντας είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ραπτικής. Μαζί θα μάθουμε τα ιδιαίτερα υλικά που χρησιμοποιούμε στις τσάντες (ενισχύσειςκουμπώματατρουκς κτλ), ενώ θα κάνουμε εξάσκηση ράβοντας τις δικές μας μοναδικές τσάντες!

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνονται σε όσους έχουν βασική γνώση ραπτομηχανής, να ξέρεις δηλαδή να περνάς κλωστές και να κάνεις μια (σχετικά) ίσια ραφή. Αν δεν γνωρίζεις καθόλου από ραπτομηχανή, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα επιπλέον εισαγωγικό δίωρο με κόστος 20 ευρώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

Σεμινάριο ραπτικής για παιδιά ετών 8+

ΠΟΤΕ: Κάθε Σάββατο 11-12.30
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 μήνες / 12 συναντήσεις (25 Σεπτεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου 2021)
ΚΟΣΤΟΣ: 65 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνονται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ).

Η ραπτική είναι μια φανταστική ενασχόληση για παιδιά! Βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση, στην οργάνωση, στην επίλυση προβλημάτων ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση μέσα από την δημιουργία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από 8 χρονών, τα οποία μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη ραπτική. Θα μάθουν να χειρίζονται με ασφάλεια την ραπτομηχανή, να μετράνε και να κόβουν υφάσματα, να ακολουθούν οδηγίες αλλά και να πειραματίζονται.

Σε περίπτωση καραντίνας, τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση με προκαταβολή.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

 

 

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Το σεμινάριο πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (3 άτομα). Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής του σεμιναρίου λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
  • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής του 50% του κόστους συμμετοχής.
  • Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται με την έναρξη του κύκλου. Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που χάσετε κάποια από τις συναντήσεις.
  • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 5 μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή προκαταβολής ή αλλαγή σεμιναρίου.

 

Μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό:

😷 Ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 6
😷 Στο ftiaxtoρουμ διατίθενται δωρεάν μάσκες, γάντια και απολυμαντικά για κάθε συμμετέχοντα
😷 Κάθε συμμετέχοντας έχει περιφραγμένο χώρο και τα ατομικά του υλικά και εργαλεία ώστε να μην χρειαστεί να μοιραστεί κάτι με κάποιον άλλον. Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες, δάσκαλος και μαθητές πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας κατά την διάρκεια των μαθημάτων.
😷 Ο χώρος απολυμαίνεται τακτικά από ειδικό συνεργείο καθαρισμού

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μάθε να ράβεις στο ftiaxtoρουμ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *