Τα Χαρούμενα Πινέλα: Πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά online

Μετά την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ζωγραφικής ενηλίκων μέσω διαδικτύου, το Εικαστικό καφενείο ξεκινάει τώρα μια νέα σειρά μαθημάτων «Τα χαρούμενα πινέλα», ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά.
Μέσα από ασκήσεις που μοιάζουν με παιχνίδι, τα παιδιά θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του χρώματος και της δημιουργίας, ενώ θα αποκτήσουν μια νέα αντίληψη για τον κόσμο γύρω τους.

Θα ζωγραφίσουμε τοπία και αφηρημένες συνθέσεις, θα σχεδιάσουμε ζωάκια και πορτρέτα, θα δημιουργήσουμε εικόνες γνώριμες, αλλά και ονειρικές.

Θα κόψουμε και θα κολλήσουμε χαρτιά, θα δοκιμάσουμε τεχνικές, όπως ζωγραφική με σφουγγάρια και φίλτρα του καφέ, θα χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά μαζί.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά θα διευρύνουν τη φαντασία και την παρατηρητικότητα τους, θα εκφράσουν ελεύθερα τη σκέψη και τα συναισθήματα τους, ενώ θα καλλιεργήσουν την καλαισθησία τους.

Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε βήμα για να λύνω απορίες και να βοηθάω όταν χρειάζεται.

Για τα παιδιά δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει μόνο μια αστείρευτη διάθεση για έκφραση που ζητά απλά το κατάλληλο περιβάλλον για ν’ ανθίσει.

Το σύνολο των μαθημάτων είναι 12 (χρώμα, σχέδιο, σύνθεση, δημιουργία, τεχνικές) και αφορά παιδιά από 6-7 μέχρι 11-12 χρονών.

Νομίζω πως είναι ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές!!!

Για περισσότερες λεπτομέρειες γράψτε στο mariela663@gmail.com με την ένδειξη «μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά».

Μαζί θα πάρετε το 1ο μάθημα που είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς και τη λίστα με τα υλικά.

Καλές γιορτές σε όλους…
Μαριέλα Κωνσταντινίδου

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *