Ζητάμε εθελοντές για το ρεκόρ Γκίνες

Όπως μπορεί να έχεις ήδη πάρει είδηση, το Ftiaxto.gr έχει βάλει στόχο στη Χειροτέχνικα Άνοιξη να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες στο βελονάκι. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε βοήθεια, τι λες;

Το Σάββατο 2 Απριλίου το Ftiaxto.gr θα γράψει για άλλη μια φορά ιστορία στον χώρο της ελληνικής χειροτεχνίας, επιχειρώντας να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες στο βελονάκι!

Στα πλαίσια της πρώτης ανοιξιάτικης Χειροτέχνικα και με την ευγενική χορηγία του καταστήματος KANGAROO – KANGAROOCRAFT διεκδικούμε τον τίτλο των περισσότερων ατόμων στον κόσμο που πλέκουν ταυτόχρονα με το βελονάκι στον ίδιο χώρο για 15 λεπτά.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το εγχείρημα, μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό μας άρθρο εδώ Έλα να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες”

Και δεν είναι μόνο αυτό… όποιος θέλει να συνδυάσει το πλέξιμο με το βελονάκι και με έναν καλό σκοπό, τότε μπορεί να πλέξει το τετράγωνο που έχουμε προτείνει και να μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε πολλά πολλά πολύχρωμα και ζεστά τετράγωνα που θα σταλούν στην ομάδα πλεξίματος του Β’ Γυμνασίου Καλύμνου για να συναρμολογηθούν σε υπέροχα κουβερτάκια για τα παιδιά των προσφύγων που φτάνουν στο νησί καθημερινά. Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ “Το τετραγωνάκι του αρχάριου στο βελονάκι”.

Αν δεν το έχεις με το βελονάκι και θέλεις παρόλ’ αυτά να συμμετέχεις σε αυτό το μεγάλο event, τότε μπορείς να μας βοηθήσεις με άλλο τρόπο:

Αναζητούμε 25 άτομα, όλων των ηλικιών, με καλή διάθεση, ευγένεια και εξωστρέφεια να γίνουν οι βοηθοί μας στην οργάνωση, εξυπηρέτηση και καταμέτρηση των συμμετεχόντων στο εγχείρημά μας.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας παρακαλώ στείλτε μας το βιογραφικό σας στο info@ftiaxto.gr μέχρι τις 25 Μαρτίου 2016 κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που επιλεγείτε. Πριν στείλετε διαβάστε μερικές προϋποθέσεις:

  • θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι/ες για 4 ώρες, από τις 14.00-18.00, το Σάββατο 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Δυστυχώς δεν μπορείτε να αργήσετε ή να φύγετε νωρίτερα.
  • δεν μπορείτε να λάβετε μέρος στο ρεκόρ Γκίνες (δλδ να πλέξετε με το βελονάκι σας)
  • ο χώρος στον οποίο θα βρίσκεστε θα μαγνητοσκοπείται
  • θα χρειαστεί να είστε όρθιοι για αρκετή ώρα
  • ο ρόλος σας είναι καθοριστικός για την επιτυχία του event – θα είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή των κανόνων του Γκίνες (μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα όλης της προσπάθειας!)
  • η απασχόληση είναι εθελοντική και δεν αμοίβεται με οποιονδήποτε τρόπο
  • για να μας βοηθήσετε δεν πρέπει να έχετε καμμιά εργασιακή ή συγγενική σχέση με τους διοργανωτές (ξαδερφάκια, δυστυχώς, δεν μπορείτε να συμμετέχετε!)

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας και περιμένουμε νέα σας!

Χειροτέχνικα Άνοιξη
1, 2, 3 Απριλίου 2016
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
www.xeirotexnika.gr

Δηλώστε συμμετοχή και στο event μας στο Facebook: Σπάμε το ρεκόρ Γκίνες στο βελονάκι

graphic

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Ζητάμε εθελοντές για το ρεκόρ Γκίνες”

  1. Τα θερμα μου συγχαρητηρια !ειμαι μακρια αλλα αυτο δεν εμπδιζει την καρδια μου να ειναι μαζι σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *