Φεβρουαρίος 2015 – Μήνας πλεξίματος για προχωρημένους

305x171Μας το έχετε ζητήσει τόσες φορές και το πήραμε απόφαση… Καιρός να βγάλουμε τις βελόνες μας και να δοκιμάσουμε όλα αυτά που δεν έχουμε τολμήσει ως τώρα! Έτσι ο φετινός Φεβρουάριος είναι μήνας πλεξίματος στο Ftiaxto.gr. Και όχι απλώς πλεξίματος, αλλά προχωρημένου πλεξίματος. Ναι, θα σου δείξουμε και πουλόβερ! Είστε έτοιμοι;

Είναι γεγονός οτι το Ftiaxto.gr ξεκίνησε από το πλέξιμο. Και τώρα που περνάμε την φάση ανανέωσής του είναι ό,τι πρέπει μια επιστροφή στις ρίζες!

Πολλοί από εσάς μας γράψατε οτι μάθατε να πλέκετε από τα πρώτα video που είχαμε ανεβάσει και πολλοί ακόμη ανατρέχετε σε αυτά όταν πιάνετε κάποιο καινούργιο project στις βελόνες σας και θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας.

Πιστεύουμε οτι τα βασικά τα έχουμε όντως καλύψει.

Αυτόν το μήνα, λοιπόν, συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε και πάμε να ολοκληρώσουμε την ύλη, ώστε να μπορούμε στο μέλλον να ανεβάζουμε και πιο απαιτητικά projects που μας ζητάτε συχνά πυκνά.

Βγάζουμε τις βελόνες και τα νήματά μας από τα καλάθια και πλέκουμε παρέα:

– Σκουφιά
– Τσάντες
– Μανσέτες
– Κάλτσες
– Πουλόβερ
– Γάντια κ.α.

Επιπλέον, εμπλουτίζουμε το Ftiaxto.gr και την ενότητα Πλέξιμο με περισσότερες πλέξεις, πιο ολοκληρωμένους όρους (μεταφράσεις από διάφορες γλώσσες) και αγγίζουμε και τεχνικές που τις “φοβόμασταν” ως τώρα, όπως το intarsia.

Οι φίλοι του πλεξίματος έχουν καλό λόγο να επισκέπτονται όλο τον μήνα το Ftiaxto.gr. Ζητούμε μόνο την κατανόησή σας για το πως είναι οργανωμένο το περιεχόμενό μας… Σύντομα θα είναι όλα καλύτερα οργανωμένα, ώστε να βρίσκετε ευκολότερα όλα τα σχετικά με το πλέξιμο και όχι μόνο.

Καλά μας πλεξίματα!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φεβρουαρίος 2015 – Μήνας πλεξίματος για προχωρημένους”

  1. Συνεχίστε να μας ενημερώνετε. Είναι πολύ χρήσιμο σε όλους εμάς που βρισκόμαστε εκτός Αθηνών και δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε σεμινάρια ή μαθήματα πλεκτικής και όχι μόνο. Κάνετε εξαιρετική δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *