Ανοιξιάτικα φουλάρια

lina_foulariaΤι λέγαμε για την ημέρα της μητέρας και τα projects που υπάρχουν σε αφθονία εκεί έξω; Μόλις βρήκαμε άλλο ένα! Η Molly από το Purl Bee μας παρουσιάζει τη δική της πρόταση για δώρο για την ημέρα της μαμάς, ένα σετ από όμορφα λινά φουλάρια σε γήινα χρώματα. Εκτός από πολύ έξυπνη ιδέα για δώρο γενικά, είναι και μια καλή ευκαιρία να μάθουμε και μερικές διακοσμητικές βελονιές που δεν ξέραμε…

Μάθε να ράβεις στο ftiaxtoρουμ!

Τέσσερα διαφορετικά τμήματα ραπτικής θα βρεις φέτος στο καλλιτεχνικό μας εργαστήριο στο Μαρούσι. Μπορείς να παρακολουθήσεις δια ζώσης ή ζωντανά διαδικτυακά! Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👒 Μάθε να ράβεις για αρχάριους: κάθε Τρίτη, ώρες 5-7 (από 21 Σεπτεμβρίου 2021)
👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: κάθε Τρίτη, ώρες 7.30-9.30 (από 21 Σεπτεμβρίου 2021)
👜 Μάθε να ράβεις τσάντες: κάθε Δευτέρα, ώρες 7.30-9.30 (από 27 Σεπτεμβρίου 2021)
🍩 Μάθε να ράβεις για παιδιά 8+: κάθε Σάββατο, ώρες 11-12.30 (από 25 Σεπτεμβρίου 2021)

Μάθε περισσότερα >>

Όπως πάντα οι οδηγίες για την δημιουργία των φουλαριών από το Purl Bee είναι περισσότερο από αναλυτικές και κατατοπιστικές.

Εντάξει, μπορεί να προωθούν τα δικά τους προϊόντα, αλλά νομίζω οτι μπορεί κανείς να βρει εύκολα όσα θα χρειαστεί για το project αυτό: Λινό ύφασμα σε γήινα χρώματα, μεταξωτή κλωστή σε χρώμα αντίστοιχο, βελόνα, κλωστή για κέντημα σε χρώμα της επιλογής σου και βελόνα για κέντημα (αυτή με το μεγαλύτερο “μάτι”)

Το project αυτό για τα λινά φουλάρια είναι πολύτιμο για δύο λόγους: 1) Έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το λινό ύφασμα και πως το μεταχειριζόμαστε στις χειροποίητες κατασκευές μας, μιας και είναι ένα μάλλον ιδιαίτερο ύφασμα και 2) οι διακοσμητικές βελονιές που παρουσιάζονται είναι λίγο διαφορετικές από το κλασικό φεστόνι που μάλλον γνωρίζετε ήδη εάν ασχολείστε με τα αξεσουάρ ή το κέντημα.

Όλα αυτά θα τα βρείτε σε πολύ αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα στο άρθρο της Molly “Mother’s day embroidered scarves”, το οποίο συνοδεύεται και απο πολύ κατατοπιστικές φωτογραφίες για όσους δυσκολεύονται λίγο με τη γλώσσα.

Εμείς σίγουρα θα το δοκιμάσουμε το δώρο!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *